Reinaerde - Werken en leren bij Reinaerde
Overslaan naar content

Werken en leren bij Reinaerde

Op locatie
 • Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Woudenberg, Zeist, Veenendaal, Den Dolder, Utrecht, Nederland
€ 1.906 - € 2.801 per maandLeerling/zij-instromer

Klopt jouw zorghart, maar heb je nog geen passend diploma?

Reinaerde bied je de kans om je in jouw eigen tempo om te scholen naar de functie van begeleider in de gehandicaptenzorg.

Samen kijken we welke talenten we nog wat kunnen versterken om je diploma te halen. Dit doe je niet door lessen te volgen maar door te werken met onze cliënten. Want daar zit de kracht van jouw persoonlijke leerplan dat wij je bij Reinaerde aanbieden.

Elke week ga je op een vaste dag naar school samen met je medestudenten en breng je theorie en praktijk samen met themalessen, intervisie en andere opdrachten.

Naast je opleiding werk je mee op een woning waar 24 uur per dag zorg geboden wordt. Dit vraagt van jou flexibiliteit om zowel dag, avond, weekend en feestdagen te werken. Wij geven jou de ruimte om te leren en je te ontwikkelen.

Omdat de werkplekken vooral in Woudenberg en Den Dolder zijn is het belangrijk dat je eigen vervoer hebt. Daarnaast is het wenselijk om maximaal 45 minuten van je werk te wonen met de auto in verband met afstand en verkeer.

Waar kom je te werken?

Wij bieden opleidingsplaatsen in: gebied Veenvallei (Heygraeff, Woudenberg, Veenendaal), Zeist omgeving (Dennendal, Den Dolder, Zeist, Bilthoven, Maartensdijk) en Lekstroom (Nieuwegein, IJsselstein, Houten).

Op onze verschillende locaties wonen cliënten die niet allemaal hetzelfde zijn en hetzelfde nodig hebben, net zoals jij en ik dat niet zijn.

Wil je meer weten over wie wij ondersteuning bieden? Klik dan op een van onderstaande links. 

Matig verstandelijke beperking (MVB)

Ernstig meervoudige beperking (EMB)

Intensieve begeleidingsvraag (IB)
Ouderen
Niet aangeboren-hersenletsel (NAH)

Dit ga je doen 

Je gaat kennismaken met de verschillende vormen van ondersteuning. Je leert hoe je onze cliënten het beste kunt begeleiden en verzorgen en alle andere taken die je gaat tegenkomen in je werk. Leren en werken lopen in elkaar over. Op je "schooldag" bespreek je jouw persoonlijke leerroute, die aansluit op jouw ervaring in de praktijk, met je coach en medestudenten. Zo kun je samen bepalen welke volgorde en de inhoud jouw lesprogramma heeft. Dat is niet altijd makkelijk en vraagt dus om verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit, zelfsturing en vermogen tot plannen en organiseren. Maar die uitdaging ga jij graag aan!

Nieuwsgierig?

Wij organiseren Meet & Greets om je te vertellen over de andere locaties binnen Reinaerde. Je bent welkom op de volgende data:

 • 30 mei 12.00-15.30 Dennendal, Den Dolder (Meet & Eat, Foodtruckfestvial)
 • 5 juni 10.30-12.30 Het Eetatelier, Houten
 • 25 juni 19.00-20.30 Marokkodreef, Utrecht

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomsten door te mailen naar recruitment@reinaerde.nl

Dit neem je mee

 • Een opleiding op minimaal  vmbo-niveau
 • Lef om het vak te leren
 • Bereid om ADL-verrichten te doen (verzorgende taken zoals iemand helpen met douchen)
 • Je vindt het niet erg om onregelmatig te werken (avond, nacht, weekend, feestdagen)
 • De locaties zijn soms moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer en daarom is fijn als je beschikt over een auto, brommer of (elektrische) fiets. We hebben een fietsplan en een lease fietsplan.

Dit krijg je van ons

 • Salaris in FWG 30 (CAO gehandicaptenzorg), dit is minimaal €2.182,- en maximaal € 3.128,-,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ben je tussen de 18 en 21 jaar, dan ontvang je € 1723,- en ga je jaarlijks een schaal omhoog
 • Natuurlijk ook onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
 • Keuze in secundaire arbeidsvoorwaarden, zo dragen we bij aan je sport abonnement, of kan je een bijdrage krijgen voor de aanschaf van een privé laptop of telefoon
 • Een gecertificeerde opleiding tot begeleider binnen de gehandicaptenzorg

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij nu heel enthousiast en nieuwsgierig geworden? Dat is super mooi, want wij zijn ook benieuwd wie jij bent. Wanneer je reageert nemen we binnen 48 uur contact met je op voor een eerste korte kennismaking.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze Recruiter.

Bel of app met Marc Brugman T 06 57769919.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar