Stage lopen in de gehandicaptenzorg
Overslaan naar content

Kom jij bij ons

stage lopen?

Hé hoi, 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons stage te komen lopen. We vertellen je graag hoe het werkt en welke mogelijkheden wij voor jou hebben.

Volg je een (zorg) opleiding op mbo- of hbo-niveau bijvoorbeeld Maatschappelijk Zorg, Verzorgende IG, Verpleegkunde of Social Work, dan ben je bij ons van harte welkom.

Bij Reinaerde staat niet alleen de zorg voor mensen met een beperking centraal, maar zeker ook jouw ontwikkeling. Zowel in je vak als persoonlijk. Samen werken we aan jouw vliegende start als professional in de gehandicaptenzorg.

Waar zitten wij en wat zijn jouw mogelijkheden? Onze locaties zitten verspreid in heel provincie Utrecht. Je kunt bij ons met 7 verschillende doelgroepen stage lopen: licht verstandelijk beperkt, kinderen, ouderen, ernstig meervoudig beperkt, intensieve begeleidingsvraag of matig verstandelijk beperkt.  Elke doelgroep vraagt weer een andere begeleiding en methodiek. Genoeg mogelijkheden dus!

Krijg ik stagevergoeding? Natuurlijk krijg je bij ons een stagevergoeding volgens de cao Gehandicaptenzorg. Je stagevergoeding is maximaal € 400,- bruto op basis van een 36-urige werkweek. Dat is lekker cashen! En heb je het naar je zin? Dan kun je in veel gevallen blijven voor een vakantie of (bij)baan! Mooi toch?

Hoe word ik stagiair bij Reinaerde?  Volg je een mbo studie (bol) dan kun je de mogelijkheden zien op www.stagemarkt.nl. Filter even op je opleiding en plaats en zie waar er momenteel mogelijkheden voor je zijn. Schrijf je in, dan volgt er zo snel mogelijk een reactie van de contactpersoon van de desbetreffende locatie.

Volg je een hbo studie? Hieronder vind je de beschikbare plekken op onze verschillende locaties.

  • Ben je op zoek naar een stageplek waarin begeleiding aan mensen met een beperking en ondernemen samen komen? Kom stagelopen bij ons eetcafe, atelier én winkel ZiZo in hartje Utrecht!’

  • Op ons kinderdagcentrum De Ster in Utrecht zoeken we nog een hbo-stagiaire! Mail voor meer informatie naar KCdeSter@reinaerde.nl.

  • Op onze locaties in op Dennendal in Den Dolder zoeken we hbo-stagiaires. Mail voor meer informatie naar Ellie Franken-Boshuis

Verder hebben de locaties van Reinaerde een kort lijntje met jouw school. Vraag daarom op jouw school naar meer mogelijkheden over stagelopen bij Reinaerde.

Werken-leren (bbl of hbo) kan ook bij Reinaerde. Lees daarover meer op de pagina leerling/zij-instromer.

 Succes en tot snel!