Skip to content

Kom jij bij ons

stage lopen?

Hé hoi, 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons stage te komen lopen. We vertellen je graag even hoe het werkt en welke mogelijkheden wij voor jou hebben.

Volg je een (zorg) opleiding op mbo- of hbo-niveau bijvoorbeeld Maatschappelijk Zorg, Verzorgende IG, Verpleegkunde of Social Work, dan ben je bij ons van harte welkom.

Bij Reinaerde staat niet alleen de zorg voor mensen met een beperking centraal, maar zeker ook jouw ontwikkeling. Zowel in je vak als persoonlijk. Samen werken we aan jouw vliegende start als professional in de gehandicaptenzorg.

Waar zitten wij en wat zijn jouw mogelijkheden? Onze locaties zitten verspreid in heel provincie Utrecht. Je kunt bij ons met 7 verschillende doelgroepen stage lopen: licht verstandelijk beperkt, kinderen, ouderen, ernstig meervoudig beperkt, intensieve begeleidingsvraag of matig verstandelijk beperkt.  Elke doelgroep vraagt weer een andere begeleiding en methodiek. Genoeg mogelijkheden dus!

Krijg ik stagevergoeding? Natuurlijk krijg je bij ons een stagevergoeding volgens de cao Gehandicaptenzorg. Je stagevergoeding is maximaal € 400,- bruto op basis van een 36-urige werkweek. Dat is lekker cashen! En heb je het naar je zin? Dan kun je in veel gevallen blijven voor een vakantie of (bij)baan! Mooi toch?

Hoe word ik stagiair bij Reinaerde?  Volg je een mbo-studie (bol) dan kun je de mogelijkheden zien op www.stagemarkt.nl en welke locaties (in totaal 350) waar er momenteel mogelijkheden voor je zijn. Je kunt je inschrijven en er volgt een reactie van de contactpersoon van desbetreffende locatie.

Werken-leren (bbl of hbo) kan ook bij Reinaerde. Lees daarover meer op de pagina leerling/zij-instromer.

 Succes en tot snel!