Vakantiewerk bij Reinaerde
Overslaan naar content

Hé! Jij daar!

Jouw zinvolle en leuke vakantiebaan start hier

Wat ga je bij ons doen?

Als vakantiekracht ga je lekker buiten wandelen, fietsen, creatieve activiteiten met de cliënten ondernemen, huishoudelijke taken verrichten, helpen met eten geven.

Volg je een zorg gerelateerde opleiding zoals maatschappelijk zorg, verzorgende, verpleegkundige of social work, dan is het ook mogelijk om zorgtaken uit te voeren, zoals iemand helpen met wassen en aankleden. Je salaris is dan ook hoger! Ben jij die avonturier?

  • Van 17 jaar of ouder, die stevig in zijn/haar schoenen staat

  • Die open en nieuwsgierig is

  • Die in de zomerperiode minimaal 3 weken of langer beschikbaar is (wil je langer blijven, dan bespreken we dat graag met je)

Vakantiewerk bij Reinaerde

Vakantiewerk vacatures

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Zoek jij zinvol en leerzaam vakantiewerk deze zomer?

Lekker bijverdienen en tegelijkertijd ervaring opdoen in de gehandicaptenzorg? Bij Reinaerde bieden we mensen met een verstandelijke beperking van jong tot oud hulp, begeleiding en behandeling.

Als vakantiekracht bij Reinearde kun je werken in (de regio's) Woudenberg, Veenendaal, Den Dolder, Zeist, Nieuwegein en nog veel meer plaatsen. Kom jij ons helpen als vakantiekracht deze zomer?

Lees hieronder wat je precies gaat doen!

Omdat we zo blij met je zijn, krijg je van ons

  • Een salaris van minimaal € 13,74 bruto per uur inclusief 8% vakantiegeld, afhankelijk van je opleiding en ervaring, lekker toch?

  • Reiskostenvergoeding (€ 0,16 per km met een max van 30 km enkele reis)

  • Een baan met veel activiteiten zodat je je niet hoeft te vervelen (en de cliënten ook niet)

  • Veel flexibiliteit waardoor er nog genoeg tijd overblijft om leuke dingen te doen

En een leuke goodiebag met een verrassende inhoud

Je solliciteert en dan?

Eerste contact

We nemen via telefoon of whatsapp contact met je op voor een eerste kennismaking. Zo kun jij jouw en wij onze vragen stellen.

Kennis maken op locatie

Wij gaan op zoek naar een locatie die bij jou past. Hebben we die gevonden, dan zal je worden uitgenodigd om kennis te komen maken.

JA! We zijn het eens!

Als jij en wij graag in de zomer gaan samenwerken, dan maken wij een contract voor je op. Belangrijk is dat we tijdig alle benodigde informatie van je krijgen. En ook belangrijk: via een linkje die je van ons krijgt, vraag je tijdig een Verklaring Omtrent Gedrag aan. Deze is verplicht in de zorg.

Je eerste werkdag

Natuurlijk gaan we je de eerste dagen goed wegwijs maken. Je leert de cliënten en je collega's kennen en natuurlijk welke werkzaamheden je gaat doen.

Heb je nog vragen?

Bel of whatsapp Mirjam of Jolanda

Mirjam van Kesteren

Mirjam van Kesteren

Recruiter T 06 30 48 17 27

Jolanda de Vries

Jolanda de Vries

Recruiter T 06 57 86 19 01