Skip to content

Stage lopen bij Reinaerde

Volg je een (zorg)opleiding op het mbo of hbo, bijvoorbeeld Maatschappelijk zorg, Verzorgende IG, Verpleegkundige, of Social Work en wil je kennis en werkervaring opdoen in de gehandicaptenzorg? Kom dan stage lopen bij Reinaerde! Bij Reinaerde staat niet alleen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook jouw ontwikkeling centraal. Zowel in je vak als persoonlijk. Samen werken we aan jouw vliegende start als professional in de gehandicaptenzorg!

Gehandicaptenzorg stage lopen bij Reinaerde

Ben je op zoek naar een stage in de provincie Utrecht en wil je alles leren over werken met mensen met een verstandelijke beperking, dan is Reinaerde de plek voor jou. Je kunt bij ons kennismaken met het werken met veel verschillende doelgroepen: van kinderen tot ouderen en van licht-verstandelijk beperkt tot ernstig-meervoudig beperkt.

Wat kan ik doen als stagiair bij Reinearde?

Bij Reinaerde zijn er stageplekken voor verschillende opleidingen. Met een sociale of verzorgende studie kun je terecht op locaties waar je cliënten begeleidt bij het wonen of bij werk en dagbesteding. Daarnaast hebben wij ook regelmatig stageplekken in ons behandelteam voor mensen met de studie psychologie, logopedie, fysiotherapie, ergotherapie of diëtetiek die stage-ervaring willen opdoen in de gehandicaptenzorg.

Voor veel opleidingen is Reinaerde een erkende stageplek en tijdens je stage wordt je begeleid in je leerdoelen door enthousiaste en gekwalificeerde werkbegeleiders. Natuurlijk krijg je bij ons een stagevergoeding volgens de cao Gehandicaptenzorg. En heb je het naar je zin? Dan kun je in veel gevallen blijven voor een (bij)baan!

Hoe word ik stagiair bij Reinaerde?

Hieronder vind je alle stagevacatures die op dit moment open staan en waarop je kunt solliciteren. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen; neem hiervoor contact op met de werkplek waar je graag stage zou willen lopen. Contactgegevens per locatie zijn te vinden op www.reinaerde.nl/locaties.

Mensen die een mbo-studie volgen (bol) kunnen op www.stagemarkt.nl kijken welke werkplekken officieel erkend zijn voor hun specifieke studie.

Werken-leren (bbl of hbo) kan ook bij Reinaerde. Lees daarover meer op de pagina leerling/zij-instromer.

Vacatures voor stagiair

Filters

  • Woerden
  • LB
  • LVB
  • Utrecht & Weidegebied
  • Volwassenen
1 vacatures

Wil je vrijblijvend kennismaken of heb je een vraag?