Reinaerde - Logopedist regio Utrecht
Overslaan naar content

Logopedist regio Utrecht

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.281 - € 4.806 per maandBehandelaar

Ben jij een enthousiaste, gedreven logopedist en op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende functie in de gehandicaptenzorg? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor regio Utrecht zijn wij op zoek naar een logopedist voor 24 uur per week.

Dit ga je doen

Jij bent een logopedist met affiniteit voor het werken met kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Je denkt in mogelijkheden en kijkt steeds naar hoe je de client een stapje verder kunt brengen en of de omgeving zo aan te passen zodat de client zich hierin goed kan ontwikkelen.


Als logopedist bij Reinaerde is geen dag hetzelfde.

Je observeert en onderzoekt op indicatie/verwijzing van de arts of gedragskundige en stelt een logopedische diagnose, schrijft een observatieverslag en maakt een behandelplan. De uitvoering van het behandel (deel)plan doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met andere disciplines, begeleiders, ouders en/of verwanten.


Je informeert, coacht of geeft instructies aangaande de behandeling, zodat het behandel (deel)plan geïntegreerd wordt in het dagelijks leven van de cliënt. Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in multidisciplinair verband te werken binnen de eigen beroepsverantwoordelijkheid. Hierin stel je zelfstandig prioriteiten en los je dagelijkse problemen op. Je bent betrokken als behandelaar bij kinderen op een KDC en enkele cliënten met een logopedische hulpvraag uit de regio.


Je komt in dienst bij Reinaerde en bent onderdeel van de vakgroep logopedie. Op dit moment zoeken wij versterking voor locatie KDC Oikos in Utrecht en losse behandel vragen van cliënten uit de regio Utrecht. De cliënten hebben een verstandelijke beperking, wisselend van licht verstandelijk beperkt tot (zeer) ernstig meervoudig beperkt. Ook kan er sprake zijn van andere problematiek, zoals een autismespectrumstoornis of sociaal-emotionele problemen. De leeftijd varieert van (jonge) kinderen op het kindercentrum tot volwassenen van 90 jaar in de regio.

Dit heb je nodig

 • Minimaal een HBO Logopedie diploma en je staat geregistreerd in het basisregister paramedici
 • Ervaring met de doelgroep is een pré
 • Je werkt proactief en kunt samenwerken met verschillende disciplines, teams en cliëntsystemen
 • Je bent enthousiast, collegiaal, flexibel, daadkrachtig en zelfstandig
 • Een flinke dosis humor
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto

Dit krijg je van ons

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 4.806,- bruto per maand (m.i.v. 01-06-2024) op basis van 36 uur (FWG 55) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Je kunt gebruiken maken onze regeling voor een Lease-fiets
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Contact

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Joanne Kalle, logopedist, telefoonnummer 06-83519256 of met Liselotte Klein, tactisch manager behandelaars Utrecht en Weidegebied en Veenvallei, telefoonnummer 06 16 01 82 00

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar