Reinaerde - Gedragskundige of Orthopedagoog, Jeugd, Vlindervallei
Overslaan naar content

Gedragskundige of Orthopedagoog, Jeugd, Vlindervallei

Op locatie
 • Veenendaal, Utrecht, Nederland
€ 3.768 - € 5.477 per maandBehandelaar

Jouw kennis, ervaring en affiniteit met jeugd, het gezinssysteem en de mix van onderwijs en zorg komt mooi samen in deze functie. Ben je zelfverzekerd, in staat om te verbinden en wil je een positieve impact hebben op de ontwikkeling van kinderen? Aarzel dan niet en pak je kans door te solliciteren op deze boeiende functie.

Hoe je een positieve bijdrage levert

Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van hoogwaardige zorg en onderwijs in nauwe samenwerking met het speciaal onderwijs, cluster 3.  Je bent werkzaam op Kinderdagcentrum De Vlindervallei in Veenendaal, waar ook de ZMLK-school De Blink in het gebouw is gevestigd. Binnen een multidisciplinair team van behandelaars werk je samen en ben je een deskundige partner voor ouders, begeleiders, leerkrachten, collega-behandelaars en de locatie manager. Samen met twee collega-gedragskundigen ben je verantwoordelijk voor de behandeling binnen verschillende dienstverleningsvormen van De Vlindervallei. De werkzaamheden worden onderling verdeeld in logische pakketten. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Je draagt bij aan de beeldvorming en voert diagnostiek uit
 • Je werkt intensief samen met ouders, verwijzers, samenwerkingsverband en speciaal onderwijs
 • Je adviseert en coacht teams van zowel het onderwijs als de zorggroepen bij het opstellen, plannen, uitvoeren en evalueren van de begeleiding en behandeling van de kinderen. Je bewaakt de ondersteuningsplancyclus en zorgt voor actuele en concrete begeleidingsadviezen
 • Je draagt bij aan beleid d.m.v. (door) ontwikkelen van Onderwijs Zorg Arrangementen
 • Verzorgen van verslaglegging t.b.v. indicatiestelling

Binnen De Vlindervallei werken we volgens de LACCS visie. Vanuit deze visie draag je actief bij aan een goed leven voor elke cliënt. 

Dit is ons team:

Bij de Vlindervallei kom je te werken in een enthousiast en zelfstandig team met korte communicatielijnen en een prettige werksfeer. Als gedragskundige heb je werkbegeleiding van een ervaren GZ- Psycholoog of Orthopedagoog-Generalist. Daarnaast heb je een buddy en word je ingewerkt door je collega’s. Je hebt invloed op het primaire proces op de Vlindervallei en heb je de flexibiliteit om je werkweek naar eigen inzicht in te delen. Als vakgroep vinden wij het belangrijk om voortdurend te leren, positief samen te werken en altijd op zoek te gaan naar verbeteringen. Jouw frisse blik, expertise en inzichten zijn hierbij van harte welkom

Jouw als gedragskundige:

 • Een relevante universitaire opleiding, zoals Psychologie of Orthopedagogiek
 • Daarbij is een basisaantekening Psychodiagnostiek of V-LOGO een pré
 • Ervaring in het werken met volwassenen met een beperking is een pré
 • Analytisch denkvermogen, creativiteit en een probleemoplossend vermogen
 • Sterke sociale vaardigheden, flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Een positieve instelling, waarmee je denkt in kansen in plaats van problemen

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week. Nb neem vooral contact op als je een wens hebt die afwijkt van dit aantal. We kijken dan naar mogelijkheden
 • Een motiverende en prettige werkplek, vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Een salaris van maximaal € 5.477,- o.b.v. 36 uur (FWG 60) volgens cao-gehandicaptenzorg en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Inge Brouwershaven , Gedragskundige, 06-51282644 of met Liselotte Klein, manager behandelaren, via T 06-58975892.  Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar