Reinaerde - Bijbaan voor studenten Kinderdagcentrum de Weteringhoek, Houten
Overslaan naar content

Bijbaan voor studenten Kinderdagcentrum de Weteringhoek, Houten

Op locatie
 • Houten, Utrecht, Nederland
€ 2.182 - € 3.128 per maandBegeleider

Zoek jij een baantje naast je studie en ben je op zoek naar een leuke uitdaging binnen een kinderdagcentrum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de groep Orka zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 15 uur per week. Groep Orka is een groep waar kinderen komen voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) en waar ook vakantieopvang wordt geboden.

Hoe je als begeleider positieve energie brengt

Bij kinderdagcentrum de Weteringhoek zijn wij opzoek naar een enthousiaste (ondersteunend)begeleider die ons team komt versterken. Deze vacature is voor de BSO. De BSO is op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30-18.00 uur en op woensdag van 13.30 – 18.00 uur.

Waar ga jij je onder andere mee bezig houden?

 • Je biedt activerende begeleiding en ontwikkelingsstimulering uitgaande van de mogelijkheden van het individuele kind in de groepsruimte
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de uitwerking en verfijning van het activiteitenprogramma van de BSO
 • Je bent in staat om activiteiten te bedenken én uit te voeren

Kinderdagcentrum de Weteringhoek

In Houten staat kinderdagcentrum De Weteringhoek. Het kinderdagcentrum richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 10-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking mogelijk ook in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en /of psychiatrische problematiek. Er wordt dagbehandeling geboden welke gericht is op ontwikkelingsstimulering. Uitgangspunt bij het werken met kinderen is de individuele ondersteuningsvraag en de mogelijkheden van het kind en de jongere. Een deel van de kinderen op de BSO heeft dagbesteding op de Weteringhoek en een deel komt van speciaal onderwijs.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor de BSO met de mogelijkheid tot extra invalwerk.
 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een salaris van maximaal € 3.128,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 30)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet.

 • Een afgeronde mbo 3 of 4 opleiding richting de zorg (bijvoorbeeld SPW/MMZ 3 of 4, Verpleegkundige, Persoonlijk begeleider) of je volgt één van deze opleidingen. Volg je een HBO opleiding Social Work dan ben je zeker ook van harte welkom om te solliciteren
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Ons team staat continu in ontwikkeling en dat vraagt van jou dat jij ook wilt groeien als begeleider
 • Een flinke dosis humor
 • Je toont initiatieven, speelt flexibel en creatief in op vragen en situaties

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met: Anne Hilberink (manager), telefoonnummer: 06-22672748.

Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar