Reinaerde - Begeleider zorg en horeca
Overslaan naar content

Begeleider zorg en horeca

  • Op locatie
    • ZiZo (Utrecht)
  • € 2.546 - € 3.564 per maand
  • Begeleider

Word jij onze nieuwe keukenheld met hart voor mensen én smaak? 

Bij ZiZo combineren we het mooiste van twee werelden: zorg en horeca. In onze bruisende locatie aan de Oudegracht in hartje Utrecht werken we elke dag met een bijzonder team van medewerkers mét en zonder verstandelijke beperking. Hier draait alles om samen groeien, leren, werken én genieten. Dit doen we in de keuken, in ons gezellige eetcafé, en in onze kleurrijke winkel en het atelier. Op dit moment zijn we op zoek naar een bevlogen begeleider met horeca-ervaring, die zijn of haar culinaire passie wil inzetten voor een groter doel. 

Wij zoeken iemand voor 24-32 uur voor de periode van 15-9- 2025 t/m 31-12-2025 

Dit ga je doen 

Als begeleider in de keuken werk je samen met onze medewerkers aan een stabiele, gastvrije keuken. Je begeleidt hen bij hun persoonlijke leer- en werkdoelen, ontdekt en versterkt hun talenten en stimuleert zelfstandigheid en werkplezier. Tegelijkertijd houd je het overzicht in de keuken, bied je structuur en bewaak je de kwaliteit. Je weet de balans te houden tussen de dynamiek van de groep en de wensen van onze gasten. 

Samen met het team draai je dag- en avonddiensten, kook je à la carte, bereid je buffetten, borrels en catering. Je denkt mee over creatieve nieuwe gerechten en over een nieuw avondconcept. Daarbij ben je een coach, kartrekker én inspirator: je daagt medewerkers uit om nieuwe vaardigheden te leren, werkt samen met collega’s, ouders en begeleiders en begeleidt ook stagiaires. Zo verbind je koken met zorgen — en zorg je dat iedereen in de keuken kan groeien. 

Voor meer informatie, leuke foto's en verhalen: kijk op www.zizo-online.nl

Dit ben jij: 

  • Een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of hoger in de zorg (bijvoorbeeld Verzorgende IG, Maatschappelijke Zorg of Social Work) 

  • Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking én passie voor koken 

  • Creativiteit en oog voor vernieuwing in de keuken 

  • Geduld, humor, empathie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel 

  • Flexibiliteit en een positieve, oplossingsgerichte houding 

  • Kennis van HACCP is een pré 

Dit krijg je van ons 

  • Direct een contract voor bepaalde tijd van 24-32 uur

  • Volop mogelijkheden je zelf verder te ontwikkelen middels scholing en coaching 

  • Een salaris van maximaal € 3.564,- op basis van 36 uur voor de functie van begeleider (FWG 35), m.i.v.15-9- 2025 t/m 31-12-2025 

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld 

  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een leasefiets- en sportregeling of extra verlof 

  • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt 

Eerst nog vragen? 

Neem als je vragen hebt even contact op met Marc Brugman, Recruiter Utrecht e.o., voor meer informatie: T 06-57769919 of solliciteer direct. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. 

Zien we je snel?  

Wij werven onze collega's graag zelf, dus bureaus hoeven geen kandidaten voor te stellen. Omdat we veel waarde hechten aan een veilige en vertrouwde omgeving voor onze cliënten, vragen we je om vóór je eerste werkdag een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom je ook?

Meet&Greet bij Reinaerde

De sollicitatieroute

Nieuwsgierig geworden?

Wat past bij jou? Wij denken graag met je mee! Neem contact op met één van onze recruiters.

Marc Brugman

Gebied: Utrecht, Weidegebied Maandag t/m vrijdag mbrugman@reinaerde.nl 06 57 76 99 19

Mirjam van Kesteren

Gebied: Zeist, Den Dolder, Behandelaren Maandag t/m donderdag mivkesteren@reinaerde.nl 06 30 48 17 27

Linda van Emmerik

Gebied: Lekstroom Maandag t/m donderdag lvemmerik@reinaerde.nl 06 57 51 87 80

Jolanda de Vries

Gebied: Woudenberg, Veenendaal, Staf Maandag t/m donderdag jdvries@reinaerde.nl 06 57 86 19 01