Reinaerde - Begeleider Boudewijn Büchstraat, Utrecht, 24 uur
Overslaan naar content

Begeleider Boudewijn Büchstraat, Utrecht, 24 uur

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.672 - € 3.606 per maandBegeleider

Jij bent iemand die energie krijgt van een nieuwe locatie (maart 2023). Daarbij mag en kan jij het positieve verschil gaan maken bij deze bewoners”

Hoe je als begeleider positieve energie brengt:

Als Begeleider stimuleer en vergroot je kennis en vaardigheden van de cliënt. De mensen waarmee je werkt, hebben allemaal hun eigen achtergrond en ondersteuningsvraag.

Wij werken hierbij met de methodieken Krachtig en Zelfbewust. Cliënten zijn beperkt zelfredzaam en hebben 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning nodig op gebied van: persoonlijke hygiëne, aanleren praktische vaardigheden, gezonde leefstijl, omgaan met emoties en het aangaan van persoonlijke relaties. Samen met de cliënt en verwanten kijk je hoe je een waardevolle dagbesteding en structuur kunt creëren.

Over ons:

De Boudewijn Buchstraat is een appartementencomplex met 30 studio’s in Leidsche Rijn. Het complex bestaat uit 3 woonlagen met per woonlaag een gemeenschappelijke woonkamer. En eigen hulpvragen.
Vanwege een licht tot matig verstandelijke beperking, eventueel gecombineerd met matige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek, is de cliënt beperkt zelfredzaam. Hierdoor is ondersteuning nodig binnen een 24-uurssetting. Denk aan het tot stand brengen van dagelijkse routine, het helpen behouden of stabiliseren van praktische vaardigheden, en het ondersteunen bij dan wel overnemen van meer complexe taken. Naast de individuele vragen is er ook een behoefte aan een meer groepsgerichte. Met betrekking tot ADL hebben cliënten een lichte ondersteuningsbehoefte.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde:

Om de beste zorg en begeleiding te kunnen bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat zijn wij binnen Reinaerde!

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week
 • Een salaris tot maximaal € 3.360,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33 % en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Werk en privé proberen wij bij iedere collega zo goed mogelijk aan te laten sluiten, dus in het rooster zoeken we naar een goede balans
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbreng

Jouw talent als begeleider:

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je/ben je ook:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 bijvoorbeeld MZ, SPW 
 • Passie voor de diversiteit van de doelgroep
 • Een natuurlijke interesse in de doelgroep LVB/MVB (+) en het eigen maken van de methodiek d.m.v. training en scholing vanuit Reinaerde
 • Je durft te kijken naar de cliënt met zijn of haar eigen achtergrond, waarbij aandacht is voor hun eisen, wensen en verlangens
 • Een gezonde dosis, humor en geduld

De betekenis van Reinaerde:

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Neem als je vragen hebt even contact op met Marc Brugman, Recruiter Utrecht e.o., voor meer informatie: T 06-57769919 of mbrugman@reinaerde.nl of solliciteer direct. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Zien we je snel? Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.of

Apply with Indeed onbeschikbaar