Reinaerde - Verzorgende IG
Overslaan naar content

Verzorgende IG

Op locatie
 • Regio Zeist, Utrecht, Nederland
€ 2.393 - € 3.360 per maandVerzorgende IG

Jouw nieuwsgierigheid maakt het verschil.

Ben jij een nieuwsgierige verzorgende die altijd op zoek is naar meer? Bij Reinaerde biedt de functie van verzorgende veel meer dan alleen ADL-zorg. Hier staat de oudere cliënt centraal en jij verandert mee met hun behoeften en gedrag. Je kijkt verder dan de oppervlakte en ontdekt wat het gedrag van de cliënt betekent en waar het vandaan komt.

Werken met de oudere client:

Als verzorgende zorg je ervoor dat de cliënt met een verstandelijke beperking een comfortabele oude dag beleeft. Je houdt rekening lichamelijke klachten, psychiatrische problemen en neurocognitieve achteruitgang. Activiteiten zijn gericht op comfort en behoud van vaardigheden. Flexibiliteit in je begeleidingsstijl is essentieel, aangezien elke cliënt unieke behoeften en zorgvragen heeft.

Hoe jij als verzorgende positieve energie brengt:

Een dag draait om het vaste dagprogramma, en dat houdt onze cliënten actief en betrokken. Naast de ADL-zorg is er altijd ruimte voor dat extra beetje aandacht: een wandeling, samen boodschappen doen, samen koken en eten. Heeft de cliënt een afspraak met de medische dienst of diëtist? Jij gaat mee en zorgt voor de juiste ondersteuning. Voor cliënten zonder dagbesteding maak jij de dag speciaal, met bijvoorbeeld een heerlijke wandeling over het terrein van Dennendal of je zorgt voor een fijne sfeer op de woning. Zie je het al voor je? Word een onmisbare schakel in het leven van onze cliënten.

Ons Team: Samen Sterk

Bij ons team doen we alles samen. Iedereen denkt mee, ongeacht je functie. Jouw mening is waardevol en we luisteren naar je. We werken ook nauw samen met collega’s van andere groepen en staan altijd klaar om elkaar te helpen.

Dit heb je nodig:

 • Een afgeronde verzorgende ig/ mz opleiding
 • Je staat stevig in je schoenen, kunt relativeren en hebt een positieve houding met een flinke dosis humor
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je hebt affiniteit met ouderen

Dit krijg je van ons:

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd met uren die bij jou passen
 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een salaris van maximaal € 3.360,- op basis van 36 uur voor de functie van begeleider (FWG 35)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een leasefiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Contact:

Neem als je vragen hebt even contact op met Mirjam van Kesteren, Recruiter Zeist e.o., voor meer informatie: T 06-30481727 of mivkesteren@reinaerde.nl of solliciteer direct. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Zien we je snel? Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar