Reinaerde - (Ondersteunend) Persoonlijk Begeleider, Boog 7A, De Heygraeff Woudenberg
Overslaan naar content

(Ondersteunend) Persoonlijk Begeleider, Boog 7A, De Heygraeff Woudenberg

Op locatie
 • Woudenberg, Utrecht, Nederland
€ 2.672 - € 3.938 per maandBegeleider

Elke bewoner heeft zijn/haar eigen achtergrond en uitdagingen. Jij kijkt naar wat jouw bewoners nodig hebben en welke hulp zij kunnen gebruiken. De glimlach die het je oplevert, geeft je veel voldoening.

Dit ga je doen:

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. 's Morgens help je cliënten met hun verzorging verder op de dag ben je creatief bezig met de cliënten en in de avond begeleid je hen op een rustige manier zodat de cliënten hun dag kunnen afsluiten door te gaan slapen. De basis van deze functie is wonen. In het weekend verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven, naast de vaste taken die er zijn om de locatie goed draaiende te houden. Als Persoonlijk Begeleider stel je de ondersteuningsplannen samen met collega begeleiders op en draag je zorg voor de gemaakte afspraken. Je signaleert belangrijke zaken en weet de juiste medewerkers te vinden om hieraan te werken. Wát je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan leuke activiteiten, waarin de cliënten kunnen ontspannen. Of het bereiken van nieuwe vaardigheden of behouden van verworven vaardigheden, waar je samen aan werkt. Samen met je collega’s vorm je een mooie en stevige basis waarin je elkaar aansterkt en energie haalt uit de onderlinge samenwerking.


Locatie De Heygraeff is gelegen net naast het Henschotermeer, middenin een prachtige bosrijke omgeving. Op Boog 7A wonen 6 volwassen cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. De woning heeft een eigen zorg- en begeleidingskarakter, wat betekent dat het werk afwisselend is. De cliënten hebben veelal een autismespectrum stoornis (ASS) en/of sociale emotionele problematiek in combinatie met een ernstig verstandelijke beperking. Voor de vrijetijdsinvulling worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals soos, zang- en muziekclubs, knutselen en thema-activiteiten. Boog 7A is een locatie waar aan de hand van Meerzorggelden extra zorg geboden wordt zodat er altijd de juiste begeleiding is.

Dit heb je nodig:

 • Een Mbo-opleiding richting zorg (bijvoorbeeld Maatschappelijke Zorg), minimaal op niveau 3
 • Je bent 28 uur per week beschikbaar. Mocht je minder of meer willen werken is dit bespreekbaar
 • Je werkt in wisselende diensten, met feestdagen, in weekenden, ochtenden en avonden. Nachtdiensten werk je niet, daarvoor is er een vast team aanwezig
 • Je bent leergierig en bereid je te verdiepen in onze zorgmethodieken
 • Je bent transparant, scherp en alert. Verbeterpunten zie je en benoem je
 • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond. Je werkt graag samen met hun netwerk voor de beste aanpak

Hoe we je waarderen bij Reinaerde:

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd, uren zijn bespreekbaar
 • Een salaris van maximaal € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur bij de functie als Ondersteunend Persoonlijk Begeleider (FWG 40) en maximaal € 3.938,- bruto per maand op basis van 36 uur bij de functie als Persoonlijk Begeleider (FWG 45) 
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Contact:

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Eerst nog een vraag of wil je op locatie komen kennis maken? Bel of WhatsApp met Jeroen van Schaik, Manager, via T 06 22 75 68 71. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar