Reinaerde - Ondersteunend Persoonlijk Begeleider Boog 11, De Heygraeff Woudenberg
Overslaan naar content

Ondersteunend Persoonlijk Begeleider Boog 11, De Heygraeff Woudenberg

Op locatie
  • Woudenberg, Utrecht, Nederland
€ 2.672 - € 3.606 per maandBegeleider

Boog 11 is onze dagbestedingslocatie voor cliënten tussen 18 en 73 jaar met een intensieve begeleidingsvraag. Iedere dag zijn we actief met cliënten bezig en maken we er met elkaar een fijne en zinvolle dag van.

Dit ga je doen

Jouw dienst als ondersteunend persoonlijk begeleider start vaak op de woning van de cliënten. Hier ondersteun je de cliënten bij het opstaan en de ADL handelingen. Na het ontbijt begeleid je de cliënten naar de dagbestedingslocatie, waar je samen de dag doorbrengt. Met elkaar kijken we welke activiteiten goed aansluiten bij de behoeften van de cliënten. Onze activiteiten zijn heel divers denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden op en rond het terrein, zoals kliko’s verwisselen, paden harken op het Henschotermeer, en waskarren rondbrengen naar de woningen op het terrein. Daarnaast bieden wij creatieve of belevingsgerichte activiteiten, zoals bakken en koken. Je bent dus de hele dag door lekker actief bezig.


Na de dagbesteding breng je de cliënten weer terug naar de woning, waarna de woondiensten de cliënt verder begeleidt gedurende de rest van de dag.


Als ondersteunend persoonlijk begeleider zie jij het als een uitdaging de cliënten een gestructureerde, voorspelbare en prettige dag te bezorgen vol zinvolle activiteiten. Daarnaast ontwikkel je jezelf door o.a. de persoonlijk begeleider te ondersteunen. Zo denk en werk je mee aan werkdoelen, ondersteuningsplannen en heb je regelmatig overleg met collega’s en andere expertises.


                                                        “Wij zijn zelf, net als onze cliënten letterlijk, continu

                                                             in beweging, maar ook onze locatie is dat”   

                                                             Carmen, specialistisch begeleider Boog 11     
                                                                                                 

Dit heb je nodig

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de cliënten voor wie je het allemaal doet. Verder:

  • Ben je sensitief ingesteld. Jij kunt kleine en grote signalen herkennen, vertalen naar de hulpvraag en daarbij aansluiten. De cliënten hebben jou dichtbij nodig, ook als het gedrag dit niet zo makkelijk toe laat
  • Zoek je een baan voor overdag, met een starttijd die varieert tussen 6.45 uur, 7.30 uur of 8.30 uur, net wat nodig is. Je werkt gemiddeld 7 a 8 uur per dag
  • Ben je in staat actief aan het werk te gaan. Je loopt, zit, staat de hele dag door
  • Neem je een mbo zorgdiploma (minimaal niveau 4) mee
  • Kennis van de methodiek Triple C is fijn maar in ieder geval heb je de bereidheid deze kennis op te doen middels een training Triple C

Dit krijg je van ons

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we graag. Verder kun je rekenen op:

  • Direct een vast contract (met 2 maanden proeftijd) voor 32 uur per week
  • Een salaris tussen € 2.672,- en € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur (cao gehandicaptenzorg FWG 40)
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking.

De Heygraeff in Woudenberg

Midden in een prachtige bosrijke omgeving en naast het Henschotermeer, ligt onze woonlocatie De Heygraeff. Met meerdere woningen en dagbestedingslocaties voor cliënten met een beperking, is het een actieve locatie waar veel gebeurd.

Boog 11

Op Boog 11 van De Heygraeff krijgen 35 cliënten met een intensieve begeleidingsvraag dagbesteding aangeboden. De cliënten variëren in leeftijd tussen in 18 en 73 jaar. Ook de teamleden variëren in leeftijd, ervaring en persoonlijkheid. Dat maakt ons team ook zo compleet.


Wij zijn een team dat iedere dag op zoek is naar verbetering. Dit doen we door te reflecteren op ons eigen handelen en daarvan te leren. De ene keer lukt dit beter als de andere keer, maar ook hierin leren we elke dag. Humor verbindt ons team en helpt ons relativeren. Ons team is volop in beweging, zowel met betrekking tot de invulling van de dag met de cliënten als in de verdere ontwikkeling. Zo zijn wij 3 jaar geleden getraind in de methodiek Triple C en zitten we nog volop in de ontwikkeling en implementatie daarvan op de groep.

Contact

Heb je nog een vraag, neem dan gerust contact op met Carmen Wijnen – van der Plaats, specialistisch begeleider, T 06 83 16 85 06. Wil je gelijk solliciteren, stuur ons dan je cv toe. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet en beloven je snel te reageren.


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega, bureaus hoeven dan ook geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar