Reinaerde - Business Controller
Overslaan naar content

Business Controller

Op locatie
 • Woudenberg, Utrecht, Nederland
€ 4.269 - € 6.446 per maandStafmedewerker

Jij bent onze financieel verbindende kracht in de regio Woudenberg met een cruciale rol in het adviseren en informeren van strategisch en tactisch team. Ben je klaar om jou loopbaan naar een hoger niveau te tillen?

Jouw baan

Als Business Controller ga jij zowel het strategisch als het tactisch managementteam in de regio Woudenberg adviseren en informeren. Je houdt je primair bezig met de verdere inrichting en uitvoering van de planning- en control cyclus en de informatievoorziening. Van begroting tot forecasting: jij zorgt dat het gebied Veenvallei in control is!

Jouw belangrijkste aandachtsgebieden zijn:

 • Het verder inrichten van de planning- en control cyclus: van adhoc naar een gestructureerd en geborgd proces
 • Het uitvoer geven aan deze cyclus. Zo hou je je onder andere bezig met de vertaling van de jaarplannen in begrotingen en diverse rapportages, waaronder de maandcijfers en prognoses
 • Het door ontwikkelen van stuur- en managementinformatie
 • Het ondersteunen en adviseren van directie- en management als financieel sparringpartner. Zo neem je op structurele basis de cijfers door, geef je advies en denk je bijvoorbeeld mee in business cases
 • Deelnemen aan strategische projecten zoals bijvoorbeeld op het gebied van kostprijzen, business cases voor o.a. vastgoed

In jouw rol trek je samen op met onder andere de HR Business Partner, klantadvies, beleidsadviseurs, financieel controllers, informatiemanager en collega’s van de planbureaus.

Jouw team

Je maakt onderdeel uit van het team Control, bestaande uit zeven Business Controllers en aangestuurd door de Strategisch Manager Bedrijfsvoering. Je werkt nauw samen met de Concern Controller. Als team zijn we volop in ontwikkeling en zijn verbinding, verbetering en vereenvoudiging belangrijke kernbegrippen. We kijken samen vooruit en innoveren daar waar mogelijk.

Jouw talent als Business Controller

Jij bent een verbindende Business Controller, wat bij ons inhoudt dat je oog hebt voor de uitdagingen die er zijn en hierbinnen proactief en daadkrachtig op kan treden. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde HBO- of WO opleiding in financieel economische richting
 • Minimaal drie jaar ervaring, bij voorkeur als Business Controller in de zorg
 • Vanuit jouw ervaring én persoonlijkheid ben je te typeren als een stevige gesprekspartner
 • Je denkt in mogelijkheden en weet op de juiste wijze collega’s te verbinden en mee te nemen
 • Je heb ervaring met data-analyse en bij voorkeur Microsoft Power BI

Als jij ook nog een baan voor langere tijd, in loondienst, ambieert, dan is Reinaerde jouw toekomstig nieuwe werkgever.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste ondersteuning en advies te bieden, is het belangrijk dat jij je als collega verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 6.446,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 65)
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een (elektrische lease) fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Vragen?

Neem dan vooral contact op met Herold van den Berg, Strategisch Manager Bedrijfsvoering, T 06 107 47 408.

Interesse?

Solliciteer dan door je cv naar ons te sturen. We beloven je snel op jouw sollicitatie te reageren. Wacht niet te lang want als we de juiste nieuwe collega denken gevonden te hebben, sluiten we de vacature.

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit twee gesprekken, zodat jij en wij de tijd hebben elkaar te leren kennen. Het inwinnen van een referentie maakt tevens onderdeel uit van de procedure.

Bij indiensttreding is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste.

Wij werven graag zelf onze nieuwe Business Controller, daarom hoeven bureaus écht geen kandidaten voor te stellen. Invulling van deze functie op ZZP basis is niet mogelijk.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar