Reinaerde - Begeleider of Regiebegeleider, Selma Lagerlöfweg NAH (niet-aangeboren hersenletsel), Woerden
Overslaan naar content

Begeleider of Regiebegeleider, Selma Lagerlöfweg NAH (niet-aangeboren hersenletsel), Woerden

Op locatie
 • Woerden, Utrecht, Nederland
€ 2.393 - € 3.606 per maandBegeleider

Jij bent een bouwer en straalt van energie. Samen met het team bouw jij in deze uitdagende en afwisselende functie aan een veilig thuis en verzorg en begeleid je de bewoners.


Wij zoeken nieuwe medewerkers die minimaal 8 uur in de week bij ons willen werken!


Locatie de Selma Lagerlöfweg is een woonlocatie voor volwassen cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en lichamelijke beperking (LG). De leeftijd van de cliënten ligt tussen de 30 en 70 jaar. Op dit moment wonen er 26 cliënten bij de Selma Lagerlöfweg. De ondersteuning die geboden wordt is individueel gericht (maatwerk) en kan liggen op het gebied van ADL, in het bieden van structuur en overzicht op de dag en individuele begeleiding m.b.t. werk, sociale contacten of vrije tijd.


Locatie Selma Lagerlöfweg ligt in Woerden, nabij het winkelcentrum Snel en Polanen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Hoe je als begeleider positieve energie brengt

Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Samen met de cliënt of zijn familie ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je richt je daarbij op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt en ondersteund hen in de ADL daar waar nodig.

Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol (conform ondersteuningsplan) waarin je ook het sociale netwerk betrekt. In de ochtend help je de bewoners met het opstarten van de dag, je helpt ze uit bed, zorgt dat ze ontbijten en kunnen vertrekken naar de dagbesteding. Je zorgt dat de thuisblijvers ook een fijne dag hebben en ondersteund hen in de zorgvraag die zij hebben. In de avond help je met de maaltijd en ben je aanwezig bij het koffie drinken in de woonkamer om hen daarna te helpen om te gaan slapen.


Vanuit de rol als regiebegeleider ben jij actief betrokken in de coördinatie van de geboden zorg en begeleiding aan de cliënten met een intensieve zorg- en begeleidingsvraag. Jij bent de eerste contactpersoon voor het netwerk van de cliënt en je hebt dan ook geregeld contact over de lopende zaken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de zorgplannen en neem je deel aan de overlegvormen die er zijn op de locatie.

Wat heb je nodig?

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden.

Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op MBO niveau 3 of 4
 • Je bent bereid om in een onregelmatig dienstrooster te werken
 • Je bent bereid om ADL zorg te verlenen, ervaring hierin is een pré
 • Je hebt natuurlijke interesse in en ervaring met de doelgroep met niet-aangeboren hersenletsel
 • Je hebt een stevige en sociale persoonlijkheid met levenservaring, je weet te allen tijde rust en overzicht te bewaren
 • Als het nodig en mogelijk is verzorgen wij bijscholing in verpleegtechnische handelingen en methodiek

Wat krijg je van ons?

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een salaris van maximaal € 3.360,- (FWG 35) voor de functie van begeleider of € 3.606,-op basis van 36 uur voor de functie van regiebegeleider (FWG 40)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof;
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Zie jij in elke beperking een kans?

Neem als je vragen hebt even contact op met Marc Brugman, Recruiter Utrecht e.o., voor meer informatie: T 06-57769919 of mbrugman@reinaerde.nl of solliciteer direct. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Zien we je snel? Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar