Reinaerde - Begeleider Nachtzorg Marokkodreef of Dennendal
Overslaan naar content

Begeleider Nachtzorg Marokkodreef of Dennendal

Op locatie
 • Den Dolder, Utrecht, Nederland
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
+1 meer
€ 2.393 - € 3.606 per maandBegeleider

Ben jij een nachtbraker in hart en nieren? Sta jij klaar om samen met je team onze bewoners een goede nachtrust te bezorgen? Dan kijken we uit naar jouw komst!

Op zowel de Marokkodreef in Utrecht als Dennendal in Den Dolder zoeken wij begeleiders voor de nacht.

Nachtelijke energieboost

Terwijl anderen in dromenland verkeren, ben jij alert, scherp en klaar voor actie. Samen met je team zorg je ervoor dat onze bewoners de zorg krijgen die ze verdienen. Met oog voor detail houd je de monitoren in de gaten, en ga je in actie als dat nodig is.

Thuis op Dennendal

Dennendal, gelegen in de prachtige bossen van Den Dolder, biedt een warme en huiselijke omgeving. Met 23 woningen en diverse dagbestedingsmogelijkheden, vind je hier alles wat je nodig hebt. Bij noodgevallen schakel je snel met je collega's en bied je ondersteuning waar nodig. Tweemaal per nacht ga je samen met een collega op pad om te controleren of alles in orde is en om ondersteuning te bieden waar nodig. Voor de woningen in de wijk schakel je snel met de collega die op locatie in Zeist slaapdiensten draait.

Thuis op Marokkodreef

De Marokkodreef is een klein terrein, midden in de wijk Overvecht en bestaat uit twee woningen en een logeerhuis. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die energie halen uit het werken in de avond en weekenden. Op de Marokkodreef wonen en logeren kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar met een ernstige of matig verstandelijke beperking, in combinatie met o.a. hechtingsproblematiek, gedragsproblematiek en/of autisme.

Er wonen 16 kinderen die ondersteuning en intensieve begeleiding nodig hebben bij de activiteiten in het dagelijkse leven en zij vinden het prettig wanneer hen structuur en voorspelbaarheid geboden wordt.

Wat bieden we jou?

Bij ons krijg je niet alleen een leuke en veilige werkplek, maar ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Want jij maakt het verschil in de ondersteuning die wij bieden. Omdat wij jou en je werk waarderen staat daar tegenover:

 • Een hecht team dat uitkijkt naar jouw komst en je goed zal inwerken
 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Vast contract voor onbepaalde tijd met uren in overleg
 • Een salaris van maximaal € 3.360- (FWG 35) voor een begeleider of € 3.606,- (FWG 40) voor regiebegeleider, bruto per maand op basis van 36 uur 
 • In de nachtzorg krijg je nog een onregelmatigheidstoeslag (ORT)
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een (lease)fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt


Dus, ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer nu en ontdek wat Dennendal en Reinaerde jou te bieden hebben!

Dit neem je mee:

 • Een relevante afgeronde mbo-3 of een mbo 4 of hbo opleiding
 • Je weet wat je te wachten staat en bent scherp op de kleinste veranderingen en bent niet bang voor onverwachte situaties
 • Met jouw gevoel voor humor kan je relativeren en makkelijk inspelen op de situatie
 • Mogelijkheden, die zie jij altijd en dan pak je door en ga je ervoor

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat is fijn, want wij kijken uit naar jouw komst. Stuur ons je CV en vertel ons hoe je bij ons het verschil kunt maken, maar vertel ons vooral ook wat je van ons verwacht. En hopelijk zien we je snel bij ons op locatie. Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp dan met Ivonne Schrauwen, T 06-13098636.

Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

Tot snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar