Reinaerde - Begeleider De Heygraeff Woudenberg
Overslaan naar content

Begeleider De Heygraeff Woudenberg

Op locatie
 • Woudenberg, Utrecht, Nederland
€ 2.672 - € 3.938 per maandBegeleider

Jij wilt niets liever dan helpen bouwen aan een nieuw thuis voor zes jongvolwassenen of zes ouderen die later dit jaar gaan verhuizen naar De Heygraeff in Woudenberg.

Stel je eens voor…

Dat je de kans hebt deel uit te maken van een team dat niet alleen een huis, maar ook een thuis creëert voor een bijzondere groep mensen. Een thuis waar warmte, structuur, begeleiding en zorg samenkomen en die past bij deze unieke doelgroepen. Een plek waar iedereen zich veilig voelt, zichzelf mag zijn, erbij hoort en iets betekent.


Het is belangrijk dat de bewoner positieve, gezonde en menselijke ervaringen opdoet in relaties waarop hij/zij kan bouwen en terugvallen, in een stabiele omgeving waar menswaardigheid centraal staat. In onze benadering speelt het ondersteunen van het systeem rondom de bewoner, de dagelijkse opvoeders en verzorgers van de bewoner, dan ook een net zo grote rol als de behandeling.

Binnen deze woningen willen we ons specialiseren zodat we nog meer op de behoefte van de bewoners zorg en begeleiding kunnen bieden.

Voor de twee woningen met 6 jong volwassenen of 6 somatische ouderen zoeken wij:

 • Meewerkend Teamcoach (2)
 • Persoonlijk Begeleider (1)
 • Ondersteunend Begeleiders (5)

Dit ga je doen

Jij speelt een essentiële rol in het dagelijks leven van jonge bewoners (17-30 jaar) of ouderen (60+) met somatische vraag. Samen met je nieuwe collega’s ga je aan de slag met de Triple C methodiek, waarbij het centraal stellen van de individuele behoeften en mogelijkheden van iedere bewoner voorop staat.

Wat ga je onder andere doen?

 • Individuele ondersteuning bieden aan jongeren of ouderen met een ernstige verstandelijke beperking
 • De Triple C methodiek toepassen in de dagelijkse begeleiding
 • Samenwerken in een team waar jullie een veilige en warme woonomgeving kunnen creëren
 • Het ontwikkelen van een goede teamsfeer en -dynamiek


                                                                      

"Samen bouwen, ontwikkeling zien en successen vieren!”

                                                           Cindy, Manager


Dit heb je nodig

Je neemt humor mee want daar houden we allemaal van. Verder:

 • Neem je een relevant zorgdiploma mee op mbo niveau 4
 • Kennis van de methodiek Triple C is fijn maar in ieder geval heb je de bereidheid deze kennis op te doen middels een training Triple C
 • Ben je in staat structuur en regelmaat te bieden

Dit krijg je van ons

Je gaat werken in een omgeving waarin iedereen de kans krijgt zijn/haar rol te ontdekken en talenten in te zetten. Daarnaast krijg je:

 • Direct een vast contract (met 2 maanden proeftijd) waarbij wij het aantal uur per week graag met je bespreken. Alles tussen 20 en 36 uur per week is mogelijk
 • Jouw salaris is afhankelijk van de functie die je gaat invullen maar in ieder geval op basis van de cao Gehandicaptenzorg
 • Meewerkend Teamcoach (FWG 45) - tussen € 2.821,- en € 3.938,- bruto per maand
 • Persoonlijk Begeleider (FWG 45) - tussen € 2.821,- en € 3.938,- bruto per maand
 • Ondersteunend persoonlijk Begeleider (FWG 40) - tussen € 2.672,- en € 3.606,- bruto per maand
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Heb jij de ambitie je verder te ontwikkelen? Bij ons kun je doorgroeien d.m.v. training/opleiding of door het volgen van een TMA traject
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking.

De Heygraeff in Woudenberg

Midden in een prachtige bosrijke omgeving en naast het Henschotermeer, ligt onze woonlocatie De Heygraeff. Met meerdere woningen en dagbestedingslocaties voor cliënten met een beperking, is het een actieve locatie waar veel gebeurt.

Dus…

Ben jij er klaar voor om de handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van dit nieuw op te zetten thuis? Dan is dit jouw kans om mee te bouwen.


Je kunt direct solliciteren door je cv naar ons te sturen via de sollicitatiebutton. Wil je liever eens vrijblijvend kennismaken, neem dan contact op met Cindy Schut, manager, T 06 135 85 926 en maak een afspraak om een kop koffie/thee te komen drinken.


Wij werven zelf graag onze nieuwe collega’s, daarom hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen. Ook is werken op ZZP basis niet mogelijk.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar