Reinaerde - Begeleider, Boog 10, De Heygraeff Woudenberg
Overslaan naar content

Begeleider, Boog 10, De Heygraeff Woudenberg

Op locatie
 • Woudenberg, Utrecht, Nederland
€ 2.393 - € 3.360 per maandBegeleider

Ben jij nu verzorgende IG, verpleegkundige of begeleider en op zoek naar een nieuwe werkomgeving, dan is deze functie bij Boog 10 interessant voor je. Want met jouw brede kennis en/of ervaring kun jij de ogen laten schitteren van de cliënten van Boog 10 in Woudenberg.

Wat ga je doen

Laat je hart stralen bij de kleine stapjes die cliënten boeken in hun ontwikkeling en geniet van de schittering in hun ogen.

Als begeleider zet je je vol enthousiasme in om de beste zorg en begeleiding te bieden aan mensen die te maken hebben met een ernstig meervoudige beperking (EMB) in combinatie met lichamelijke, motorische en/of visuele problematiek. Je krijg te maken met een breed pakket aan werkzaamheden zoals:

 • Het bieden van algemene zorg en ondersteuning aan de cliënten
 • Het meewerken aan het bereiken van de doelen uit het ondersteuningsplan en legt belangrijke zaken van in het digitale cliëntendossier
 • Bieden van verpleegtechnische/voorbehouden handelingen (mits je hiervoor bevoegd/bekwaam bent)

Samen streven wij naar de beste zorg. Zo kijk je per cliënt naar interesses, behoeftes, wensen en talenten. De cliënten krijgen dagbeleving aangeboden zowel buiten als binnenshuis en is gericht op het doen en ervaren. Denk aan koken/bakken, bewegen, luisteren van muziek, boodschappen doen en de omgeving verkennen. Activiteiten die leuk en ontspannend zijn waarbij cliënten ook kleine vaardigheden kunnen leren of behouden. Jij zoekt of hebt de antwoorden om deze dingen mogelijk te maken.


Natuurlijk horen eenvoudige huishoudelijke taken ook bij je werk, maar maak je geen zorgen, we doen dit samen.

Dit heb je nodig

Je hebt van nature een warm hart voor mensen met een beperking en wilt hen graag een fijne dag bezorgen. Verder heb je:

 • Bij voorkeur ervaring met de LACCS visie of bent bereid dit te leren
 • Empathie en respect voor de unieke behoeften en verschillen van de cliënten
 • Minimaal een afgeronde mbo-3 opleiding gericht op begeleiding en/of verzorging. Denk aan Verzorgende IG, Verpleegkundige of Maatschappelijke Zorg

Ben je nog niet bevoegd of niet meer bekwaam in het bieden van verpleegtechnische zorg, dan bieden wij je hier graag een training/opleiding voor aan.

Hoe we je waarderen

 • Direct een vast contract met een proeftijd van twee maanden voor 20 - 32 uur per week (hoeveel uur wil jij werken?)
 • Een bruto salaris tussen € 2.393,- en € 3.360,- (FWG 35) op basis van 36 uur 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een (lease)fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Een pad vol groeimogelijkheden met coaching en andere scholing, bijvoorbeeld via Good Habitz
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. 

De Heygraeff in Woudenberg

Midden in een prachtige bosrijke omgeving en naast het Henschotermeer, ligt onze woonlocatie De Heygraeff. Met meerdere woningen en dagbestedingslocaties voor cliënten met een beperking, is het een actieve locatie waar veel gebeurd.

Thuis bij Boog 10

Op Boog 10 wonen 49 cliënten met een ernstig verstandelijke of meervoudige beperking. Dit maakt dat de cliënten op Boog 10 bij alle aspecten van het dagelijks leven begeleiding, verzorging en verpleging nodig hebben. Het merendeel van de cliënten is rolstoel gebonden Boog 10 is ingericht in vijf dynamische groepen, met ieder een eigen leefritme en gewoontes. Van iedere dag proberen de medewerkers een fijne dag te maken om te wonen, leven en te werken. Ons team werkt volgens de LACCS-visie. Dit staat voor Lichamelijk welzijn, Alertheid, Contact, Communicatie en Stimulerende tijdsbesteding. Voor een goed leven is aandacht nodig voor al deze gebieden.

Toe aan iets nieuws?

Dan pas je als begeleider goed bij ons en komen we graag in contact. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Simone Agenant, manager, T 06 826 63 340.


We werven graag zelf onze nieuwe collega’s, daarom hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar