Reinaerde - Ambulant Begeleider team Eva, Utrecht
Overslaan naar content

Ambulant Begeleider team Eva, Utrecht

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.393 - € 3.360 per maandBegeleider ambulant

Hoe je als Ambulant Begeleider positieve energie brengt

Als Ambulant begeleider krijg je er energie van om samen met Eva activiteiten te beleven, Eva is geheel afhankelijk van jouw begeleiding en verzorging. Eva geniet van de momenten buiten, ze vindt het fijn om de wind te voelen. Eva geniet van muziek. Ook doe je samen boodschappen en kook je een maaltijd. Je helpt Eva om rustig een maaltijd te nuttigen en je maakt van badderen een heuse activiteit. Eva kan niet praten, als ambulant begeleider ga je haar lichaamstaal leren lezen en ga je steeds beter zien hoe Eva zich voelt.

We zoeken iemand voor 10-15 uur!

Thuis bij Eva

Eva woont thuis bij haar moeder in Utrecht, nabij treinstation Terwijde. De benedenverdieping van de woning is volledig aangepast naar de zorgvraag van Eva. 


Eva is 32 jaar en heeft een ernstig meervoudige beperking (EMB) naast een verstandelijke beperking zijn er bijkomende beperkingen, ze is slechtziend. Eva gaat, een aantal dagen per week naar de dagbesteding, echter deze inspanning kan Eva momenteel moeilijk aan, en daarom is ze thuis. Jullie kunnen samen gepaste activiteiten doen.

Eva zit in een aangepaste rolstoel en is niet mobiel.


Eva ontvangt dagelijks, ook in het weekend, ondersteuning thuis. De werktijden zijn overdag en in de avond. Van negen tot negen. De werktijden worden verdeeld over 2 á 3 delen op en een dag/avond. Je werkt in een team van begeleid(st)er(s) met wisselende diensten. Het zou fijn zijn als je vier dagen in de week beschikbaar bent.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelingsmogelijkheden om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35) max. € 3.360,- op basis van 36 uur
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Kennis met de doelgroep is fijn , maar als je het wilt leren kennen is nog belangrijker
 • Ervaring met epilepsie of bereid zijn hier een cursus voor te volgen
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Een flinke dosis humor

Contact:

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen Joke Kruger, telefoonnummer 06-53210575.

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar