Reinaerde - Ambulant Begeleider in Onderwijs/ Ondersteuning Thuis, Zeist
Overslaan naar content

Ambulant Begeleider in Onderwijs/ Ondersteuning Thuis, Zeist

Op locatie
 • Zeist, Utrecht, Nederland
€ 2.393 - € 3.606 per maandBegeleider ambulant

Je hebt een enorme liefde en passie voor kinderen met een beperking. Samen met het team bouw jij in deze afwisselende functie aan de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van “onze” kinderen. Zodat zij zich het beste kunnen ontwikkelen. 

Ambulant begeleider in onderwijs:

Jij zal vanuit KDC de Berk op pad zijn en 1 op 1 begeleiding bieden bij kinderen in de klas. Dit kan zijn binnen het (speciaal) onderwijs, maar ook binnen een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Je biedt hierin extra hulp en ondersteuning aan het kind met als doel dat het kind in de huidige setting kan blijven en hierin de ruimte en mogelijkheid krijgt zich goed te ontwikkelen. Je bent hierin taakgericht aan het werk en houdt direct contact met de leerkracht/begeleider op de groep. Als ambulant begeleider werk je voornamelijk alleen maar je bent onderdeel van een groter team met wie je kan sparren. 1 middag per week werk je mee op de BSO of in de ondersteuning Thuis. Tijdens de schoolvakanties zal de 1 op 1 begeleidingsvraag lager liggen en maak je deel uit van het team vakantie BSO vanuit de Berk. 

Begeleider Ondersteuning Thuis:

Als begeleider geef je 1 op 1 begeleiding aan een kind thuis. De werkzaamheden dragen bij aan de ontwikkeling van het kind, bijvoorbeeld door het begeleiden bij verschillende activiteiten. Deze activiteiten kunnen zowel binnen als buitenshuis plaatsvinden. Ook ondersteun je het kind bij het bieden van ADL zorg. De ondersteuning die je biedt is altijd in nauw overleg met de ouders, je geeft waar nodig praktische adviezen in de begeleiding. 

Hoe we jou waarderen:

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • We kijken graag met je mee wat je mogelijkheden zijn. Als je een paar uur in de week beschikbaar bent is de Ondersteuning Thuis passend, bij een groter contract is ambulant begeleideronderwijs en Ondersteuning Thuis een passende combinatie. We kunnen een contract aanbieden tussen de 2 en 36 uur.
 • Een afgeronde mbo 3 of 4 zorgopleiding of passend hbo opleiding  (bijvoorbeeld maatschappelijk zorg, social work)
 • Een salaris van maximaal € 3.360,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) of maximaal € 3.606,- op basis van 36 uur (FWG 40). Dit is afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau.
 • Een vakantietoeslag van 8% per jaar en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen middels scholing of coaching
 • 144 vakantie uren aangevuld met 57 balansuren per jaar op fulltime basis
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Jouw talent als Ambulant Begeleider:

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Je hebt affiniteit met onderwijs/ thuisbegeleiding
 • Een afgeronde zorg gerelateerde mbo-opleiding, (bijvoorbeeld mz of spw) niveau 4 opleiding of hbo
 • Kennis en/of ervaring in het werken met kinderen met een ontwikkelingsachterstand
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Janneke Verdonk, Specialistisch Begeleider, via het telefoonnummer 030-6916042. We zien je sollicitatie graag tegemoet.


De kennismakingsgesprekken vinden plaats op de volgende dagen:

Donderdag 11 juli van 11.30 - 13.00 uur

Donderdag 11 juli van 15.00 - 17.00 uur

Woensdag 17 juli van 15.30 - 17.00 uur


Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar