Reinaerde - Accountmanager Sociaal Domein & Marktontwikkeling
Overslaan naar content

Accountmanager Sociaal Domein & Marktontwikkeling

Hybride
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.768 - € 6.446 per maandStafmedewerker

Als een bruggenbouwer beweeg jij je tussen de zorg, het sociaal domein en ondersteunende diensten. Want jij wil graag een actieve bijdrage leveren aan het welzijn van anderen én tegelijkertijd je commerciële talenten benutten.

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van relaties binnen het sociaal domein. Je identificeert kansen en mogelijkheden voor samenwerking met gemeenten, zorginstellingen, en andere relevante stakeholders. Maar ook begrijp je de behoeften en uitdagingen binnen het sociaal domein en weet deze te vertalen naar passende oplossingen en diensten van Reinaerde. Als netwerker creëer je nieuwe kansen die onze positie in de markt versterken.


In het kort hou jij je vooral bezig met het:

 • Identificeren van kansen en behoeften binnen het sociaal domein
 • Adviseren van de organisatie bij het ontwikkelen van strategische plannen en voorstellen om nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan
 • Actief bijdragen aan het versterken van de positie van Reinaerde binnen de markt
 • Verzorgen van presentaties en pitches om onze diensten en meerwaarde te presenteren
 • Samenwerken met interne teams om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen
 • Contractbeheer en accountmanagement

Je bent gericht op de interne- en externe marktonwikkeling en geeft hiermee input aan onze interne organisatie, zodat zij klaar zijn voor de toekomst. Je adviseert de organisatie op tactisch en strategisch niveau als het aankomt op de marktontwikkeling.

Dit ben jij

Naast dat je een afgeronde hbo of wo-opleiding, bij voorkeur in een relevant vakgebied zoals Zorgmanagement of Bedrijfskunde, heb je aantoonbare ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur binnen de zorgsector of het sociaal domein. Verder:

 • Beschik je over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden
 • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend
 • Ben je resultaatgericht en proactief ingesteld en in staat om zelfstandig te werken
 • Heb je affiniteit met de doelgroep en de missie van Reinaerde

Dit krijg je van ons

Naast een baan waarin je jouw ervaring als accountmanager meer dan genoeg kwijt kunt, bieden wij je:

 • Direct een vast contract (met twee maanden proeftijd) voor 36 uur per week
 • Een salaris tussen € 3.768,- en € 6.446,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (conform cao Gehandicaptenzorg, FWG 60/65, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt)
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • De mogelijkheid via scholing je kennis en deskundigheid te verbreden of te verdiepen
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Na de inwerkperiode krijg je de mogelijkheid om hybride te werken. Natuurlijk is er een goede balans tussen thuiswerken en op kantoor. Als accountmanager ben je sowieso veel onderweg, wat jouw werk nog aantrekkelijker maakt.

De betekenis van Reinaerde:

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Enthousiast?

Ben jij de accountmanager Zorgverkoop & Marktontwikkeling die op zoek is naar ons? Stuur ons dan je cv en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team bij Reinaerde.

Heb je nog vragen, bel gerust Wouter Rombaut, Manager Klantadvies en Zorgadministratie, T 06-57150547.


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega, daarom hoeven bureaus écht geen kandidaten voor te stellen. Ook zijn we op zoek naar een collega die graag in loondienst bij ons wil komen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar