Skip to content

Zij-instromer niveau 3 of 4 Reinaerde, Provincie Utrecht, 28 uur

Provincie Utrecht, Utrecht, NederlandLeerling/zij-instromer

Zie jij jezelf werken met mensen met een verstandelijke beperking en wil jij een zorg diploma halen? Lees dan snel verder!


Als leerling/zij-instromer ben je een begeleider in opleiding. Dit maakt dat je een verantwoordelijke functie hebt waarin je je tegelijkertijd enorm snel ontwikkelt en steeds meer verantwoordelijkheid krijgt. Natuurlijk sta je hier niet alleen voor! Er is namelijk altijd een collega aanwezig die jou kan ondersteunen en helpen als je vragen hebt.

Als leerling werk je in de praktijk, maar volg je daarnaast ook een studie bijvoorbeeld maatschappelijke Zorg of Verzorgende IG (VIG). Hier volg je lessen die passend zijn bij jouw ontwikkeling en word je klaargestoomd tot begeleider.


Bij Reinaerde zijn wij op zoek naar meerdere zij-instromers. Reinaerde biedt begeleiding en behandeling voor mensen met een beperking in de provincie Utrecht. Samen met jou gaan we in gesprek om te kijken welke doelgroep en werkplek het beste aansluit. Wij geven jou de ruimte om te leren, te ontwikkelen en geven jou de ondersteuning die hierbij hoort.

Dit ga je doen

Je gaat het vak van een begeleider leren; begeleiding, verzorging en alle taken die nodig zijn om de cliënten te ondersteunen, Leren en werken lopen in elkaar over. Wil je weten wat de functie van begeleider inhoud klik dan hier.

Bouw jij mee?

Dit krijg je van ons

  • Ben je 21 jaar of ouder dan kom je in dienst als zij-instromer met een salaris van minimaal € 1906,- bruto per maand op basis van 36 uur
  • Per 1 mei 2023 een CAO-verhoging van 3,2%
  • Ben je jonger dan 21 jaar dan kom je in dienst als leerling met een salaris van minimaal € 1515,- bruto per maand op basis van 36 uur
  • Natuurlijk ook een onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Een opleiding
  • Ruimte om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak

Hoe nu verder?

Is dit waar jij naar op zoek bent? Wij komen graag met jou in gesprek! Wij bellen je zo snel mogelijk voor een korte kennismaking. Ook organiseren we vrijblijvende informatiebijeenkomsten, waarin we je graag alles vertellen over het zij-instromertraject bij Reinaerde. Heb je hier interesse in of heb je vragen? Bel of app dan met Gertrude Gijsbertsen 06 23653389 of Sharon van Rijnstra 06 22085794.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar