Skip to content

Zij-instromer (coronabaan), provincie Utrecht, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtLeerling/zij-instromer

Zoek jij waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor de cliënt en voor jou? Wij zijn op zoek naar een Zij-instromer die op zoek is naar een verantwoordelijke functie, waarbij je jezelf ontwikkelt in de rol van begeleider en steeds meer verantwoordelijkheden op je neemt. Dit zodat je na je opleiding klaargestoomd wordt om de rol van begeleider te vervullen!


Hoe je als zij-instromer positieve energie brengt
Als Zij-instromer ben jij begeleider in opleiding. Dit maakt dat je een verantwoordelijke functie hebt, waar je tegelijker tijd enorm snel ontwikkelt en steeds meer verantwoordelijkheid krijgt. Natuurlijk sta je hier niet alleen voor! Er is namelijk altijd een collega aanwezig die jou kan ondersteunen en helpen als je vragen hebt. Naast het werken in de praktijk, volg je een opleiding. Hier volg je lessen die passend zijn in jouw ontwikkeling en wordt je klaargestoomd tot gekwalificeerde begeleider. Kortom, een unieke kans om werken en leren te combineren, waarbij je stapsgewijs steeds meer verantwoordelijkheden krijgt. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? 


Thuis bij Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Deze functie kan worden uitgevoerd op locaties binnen heel onze regio, denk aan Woudenberg, Den Dolder, Houten of Utrecht Terwijde. Op deze locaties wonen cliënt met een matig tot ernstig meervoudig verstandelijke beperking. Het is jouw taak om de cliënten te voorzien van een zo normaal mogelijk leven. Hierbij zitten ook verzorgende taken, denk aan helpen met douchen, aankleden en eten, maar mogelijk ook luiers verschonen. In alle gevallen is het belangrijk dat je naast de cliënt staat en ondersteunt in een waardig leven. 


Hoe we je waarderen bij Reinaerde
Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een uitdagende functie voor 24-32 uur in de week, inclusief vier opleidingsuren, de andere vier uur school vind plaats in je eigen tijd. 
 • Wij vergoeden je opleidingskosten, boeken en reiskosten
 • Een contract voor de duur van je opleiding
 • Ben je 25 jaar of ouder dan kom je in dienst als zij-instromer met een salaris van minimaal € 1906- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ben je jonger dan 25 jaar dan kom je in dienst als leerling met een salaris van minimaal € 1515,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Eindejaarsuitkering 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • We bieden je een uitdagende leer/werkplek, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde werkbegeleider die zorgt voor de juiste begeleiding

Jouw talent als zij-instromer
Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Zin om de opleiding op MBO3/4 Maatschappelijke Zorg of Begeleider Gehandicaptenzorg of HBO Social Work te volgen
 • Inlevingsvermogen, zodat je situaties goed inschat en creativiteit om dingen op te lossen
 • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond
 • De vaardigheid om snel te schakelen, qua aanpak, benadering en situatie
 • Je staat open voor cliënten van alle achtergronden en beperkingen
 • Je hebt geen moeite met het werken van onregelmatige werktijden, dit hoeft niet altijd nachtdienst te zijn


Zie jij in elke beperking een kans?
Dan pas je bij Reinaerde. We ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp met Iris van Maarschalkerweerd Adviseur Werving en Selectie op 06-83225531.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar