Skip to content

Vakantiekracht (gehandicaptenzorg), Den Dolder, vanaf 8 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderVakantiekracht

Vind jij het leuk om met mensen te werken, ervaring op te doen in de gehandicaptenzorg en een centje bij te verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Hoe je als vakantiekracht positieve energie brengt

Als vakantiekracht in Den Dolder kijken we samen welke werkzaamheden passend zijn bij jouw ervaring en opleiding, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Om een beeld te geven van welke werkzaamheden er kunnen voorkomen kan je denken aan; alle facetten die horen bij het dagelijkse leven van de cliënten. Zo voer je gesprekken met cliënten, help je bij de verzorging, maak je een wandeling of verzin je een mooie activiteit. Heb je al enige ervaring in de zorg en volg je een zorg gerelateerde opleiding? Dan is er ook een mogelijkheid om ADL werkzaamheden te verrichten denk aan wassen, aankleden, tandenpoetsen enz. Zo heb je de kans om alles ook echt te ervaren. Je maakt op een mooie manier kennis met mensen met een beperking en leert ongelooflijk veel, elke dag weer.


Het doel van je werk is het ondersteunen van de cliënt bij zijn dagelijkse bezigheden, op zo’n manier dat de cliënt een prettige zomerse dag ervaart! Daarbij doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen omdat iedere cliënt zijn eigen achtergrond heeft. Zo werk je met cliënten met een verstandelijke beperking, autisme of cliënten met een niet aangeboren hersenletsel. Samen kijken we met jou wat het beste aansluit bij jouw wensen en ideeën en natuurlijk of dit aansluit bij de cliënten.


Kortom wij zijn op zoek naar toppers die ons in de vakantieperiode willen ondersteunen op een manier die bij jou past, zodat jij en de cliënten een mooie zomer ervaren!

Thuis bij Dennendal Reinaerde

Je komt als vakantiekracht flexibel te werken op Dennendal. Dennendal is een plek voor beschut wonen. Hier wonen wonen bijna 200 cliënten die 24/7 zorg ontvangen. Er zijn verschillende doelgroepen, waarbij alle cliënten een verstandelijke beperking hebben. Die kan zijn met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) tot ernstig (meervoudige) verstandelijke beperking. In de leeftijd van 18 tot 93 jaar. Op Dennendal vind je zowel dagbesteding als woningen. Je kan dag- of avonddiensten komen te werken, maar ook in het weekend gaat de zorg gewoon door..

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Een contract voor bepaalde tijd, uren in overleg
  • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een afwisselende functie en een prettige werksfeer. Er is aandacht voor de cliënten en voor elkaar
  • Een leuke vakantiebaan met fijne collega’s waar je van kan leren

Jouw talent als vakantiekracht

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Affiniteit met de doelgroep
  • Een open, leergierige houding
  • Je bent in staat je collega’s te enthousiasmeren om gezamenlijk voor de beste zorg te gaan
  • Een positieve cliëntgerichte werkhouding
  • Bereid te werken in een onregelmatig dienstenpatroon met uitzondering van nachtdiensten

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Eerst nog een vraag? Dan kun je een bericht sturen via WhatsApp naar Iris (Adviseur Werving en Selectie) op 06-83225531.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar