Skip to content

Toffe studentenbaan als begeleider BSO en zaterdagopvang, Skippy, Nieuwegein

Nieuwegein, Utrecht, Nederland€ 2.338 - € 3.294 per maandBegeleider

Zit jij in jouw laatste jaar van jouw opleiding en zoek jij een bijbaan met betekenis en impact op de ontwikkeling van kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BSO Skippy:

Voor kinderen die overdag naar de dagbehandeling komen en naar het speciaal onderwijs gaan wordt er ook buitenschoolse opvang geboden op locatie. Voor de begeleiding van deze kinderen zoeken wij jou. De kinderen die naar onze buitenschoolse opvang/zaterdagopvang komen zijn in de leeftijd tussen de 3-12 jaar met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke of meervoudige beperking. Als medewerker op de BSO werk je van 15.00-18.00 uur. Je biedt deze groep kinderen een fijne middag door het aanbieden van verschillende activiteiten. Als begeleider speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van de kinderen en neem je de zorgtaken over van de ouder(s).

Zaterdagopvang Skippy:

Voor kinderen die naar de zaterdagopvang komen, zoeken wij begeleiders die deze groep kinderen een fijne zaterdag willen bieden door het aanbieden van verschillende activiteiten, gezamenlijk eten/drinken en bijkomende adl. Op de zaterdagopvang werk je één dag in de twee weken, dus 2 keer per maand van 09.30 uur tot 15.30 uur. Het gaat om een groep van 18 kinderen, die in groepjes van 4 kinderen gedraaid worden. Ook ontvangen een aantal kinderen 1 op 1 begeleiding. 

Dit heb je nodig:

  • Een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
  • Of studerend en in jouw laatste jaar van bijvoorbeeld HBO Social Work, MZ, SPW of persoonlijk Begeleider
  • Bij voorkeur heb je al kennis van de doelgroep (autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag) opgedaan tijdens jouw studie en/of stage
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Een flinke dosis humor 

Dit krijg je van ons:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een salaris van maximaal € 3294,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35)
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Je draait zelfstandig een groepje van 3 a 4 kinderen, maar je bent niet alleen, jouw collega’s begeleiden de andere groepen kinderen 

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jessica Terberg-Lancee, 06-51951861.

Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar