Skip to content

Testcoördinator a.i. 32 uur per week

Nederland, Utrecht, Hybride (thuis en Utrecht/Woudenberg)Stafmedewerker

Heb jij ervaring met het faciliteren van test en acceptatie processen van applicaties, werkomgeving en draaiboeken? Heb jij ervaring met de transitie van ict applicaties en werkomgeving van leverancier A naar B? Krijg jij energie van het bijdragen aan het ontvlechten van data om zo Reinaerde bij te staan in een succesvolle transitie van de ICT omgeving?

Testcoördinator realiseert professionele test aanpak voor nu en in de toekomst

Reinaerde brengt haar ICT omgeving onder bij een nieuwe Service Integrator. Voor deze transitie zijn we op zoek naar een testcoördinator die de Functioneel beheerders, key users en proces eigenaren begeleidt in het test en acceptatie proces. De regie organisatie is in opbouw en daar kan jij aan bijdragen in het verder professionaliseren van de testaanpak, voor nu en in de toekomst.


De opdracht start met een test- en acceptatieplan en het opzetten van de testscenario’s. Waarna uitvoering gegeven wordt aan het testplan in de vorm van een coördinerende functie en deels het zelf uitvoeren van test en acceptie. Je hebt een vrije hand om jouw expertise op dit gebied in te zetten. Je stemt af met de projectmanager voor de technische ontvlechting en met de Service Integrator.

Jouw kennis en vaardigheden

Wij zoeken een interim collega die een echte organisator is met overzicht. Je bent analytisch, klant- en servicegericht, communicatief sterk, initiatiefrijk en communicatief sterk. Tijdens de uitvoering van de opdracht toon jij verantwoordelijkheid en eigenaarschap over de uitvoering van jouw opdracht en zorg je voor regelmatige evaluatiemomenten.


Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, ervaring met TMAP-next en minimaal 5 jaar kennis en ervaring met test en acceptatie in het werkplek- en applicatiedomein. Je beschikt over kennis van ICT infrastructuur en bedrijfsapplicaties en basis kennis security.

Wat biedt Reinaerde

Wat bieden wij? Een leuke opdracht waarbij jouw expertise serieus op waarde wordt geschat, mogelijkheid om eigen ontwikkelpunten in te brengen en op te zoeken.

  • Startdatum : zo snel mogelijk
  • Einddatum : 1 november 2022 met mogelijke verlening
  • Uren per week : 32 (inzet totaal circa 768 uur)
  • Standplaats : Hybride (thuis en Utrecht/ Woudenberg
  • Reiskosten : € 0,19 per km

Bij reactie graag je uurtarief vermelden.

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Ben je na het lezen van de vacaturetekst steeds enthousiaster geworden? Solliciteer dan direct. Eerst nog een vraag? Dan kun je bellen of appen met Joost Heres op telefoonnummer 06-29525582 of via jheres@reinaerde.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar