Skip to content

Tactisch manager werk en dagbesteding

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 3.694 - € 5.370 per maandManager

Een tactisch manager is bij Reinaerde iemand die tactisch denken combineert met een hands- on mentaliteit. Hierin is het belangrijk dat cliënt en medewerker centraal staan. Samen zorg je voor de beste zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Utrecht & Weidegebied bestaat uit een team van 14 managers, allen met een grote mate van zelfstandigheid; 4 van hen vormen de RVE werk & dagbesteding. Er is regelmatig onderling contact om de verbinding met elkaar te behouden en samen te werken aan opdrachten binnen Utrecht & Weidegebied, 1 van de 4 gebieden binnen Reinaerde. Vanuit jouw kennis en ervaring ben jij een prettige sparringpartner voor je collega’s; je hebt hierin een open houding. Samen zetten wij ons in om het gehele zorgproces te verbeteren.

Reinaerde heeft het streven van de VGN omarmd, namelijk dat we in 2030 een samenleving hebben, waarin iedereen gewoon kan meedoen en waarin iedereen een betekenisvol leven kan leiden. Ongeacht of iemand een beperking heeft. Om hier invulling aan te kunnen geven is financieel gezonde dienstverlening van essentieel belang. Jij geeft hier samen met jouw RVE collega’s werk & dagbesteding vorm en inhoud aan. Enkele termen die hierop van toepassing zijn, zijn:

 • zo inclusief als mogelijk
 • samen met cliënten, verwanten en netwerkpartners
 • op z’n minst kostendekkend
 • onderneming ondergeschikt aan zorg

Dit ga je doen

Als tactisch manager ben je verantwoordelijk voor het (mede) formuleren en realiseren van locatie- & gebiedsdoelstellingen, en voor het ontwikkelen en implementeren van tactisch beleid, passend binnen de koers, kaders, principes en methodes van Reinaerde. Je coacht, stimuleert en faciliteert jouw teams ten behoeve van optimale kwaliteit van zorg- en dienstverlening en realiseert samen met hen de zorginhoudelijke, personele en financiële doelen van jouw locaties. Samen met je collega tactisch managers realiseer je de doelstellingen van Utrecht & Weidegebied. De focus voor de collega die we op dit moment zoeken komt te liggen op drie locaties voor werk & dagbesteding, namelijk Amstelkade, Hoge Weide en Remake.


Je bent als eerste aanspreekpunt voor medewerkers een echte verbinder, die overzicht weet te bewaren. Jij voelt je op je best als jij jouw denken en handelen in kan zetten om medewerkers en cliënten optimaal tot hun recht te laten komen. Je bent nabij indien nodig en gewenst, en op afstand betrokken waar het kan. Als schakel tussen gemeenschappelijke strategische kaders en lokale contexten, weet je jouw kennis en expertise m.b.t. koers en strategie te vertalen in lokale verbindingen, en deze te realiseren en uit te breiden. Intern geef je daarnaast vorm en inhoud aan functionele relaties met ondersteunende diensten en behandelaars.


Het afgelopen jaar is ook op alle 3 jouw locaties een transitie ingezet onder leiding van een interim manager. Jij zal gedegen worden ingewerkt om vervolgens met jouw teams door te gaan op de ingeslagen weg.

Dit neem je mee

 • Je beschikt over hbo+ werk- & denkniveau, een afgeronde managementopleiding is een pré
 • Je hebt aantoonbare ervaring met leidinggeven (ook op afstand)
 • Je hebt op z’n minst affiniteit met mensen met een licht verstandelijke beperking
 • Je bent proactief, ondernemend en je weet je te verbinden met mensen in je netwerk
 • Je vertaalt de visie en koers van Reinaerde in praktische handvatten
 • Je bent in staat om de praktijk van alledag te koppelen aan cijfers, en teams hierin mee te nemen

Hoe we je waarderen

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel op professioneel als persoonlijk vlak
 • Een salaris van € 3.694,- tot € 5.370,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 60)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een contract voor 32 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar
 • Een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA), bestaande uit o.a. een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk en/of dagbesteding, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.

Nog steeds geïnteresseerd?

Dan zien we je sollicitatie graag uiterlijk 1 december 2023 tegemoet! Houd in je agenda alvast rekening met een 1e gesprek op maandag 11 december a.s. in de ochtend.

Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Rocus Kikkert (manager a.i. voor locaties Amstelkade, De Hoge Weide en Remake, tel.nr. 06-53413684).

Omdat wij zelf graag onze nieuwe collega willen werven, is acquisitie niet nodig.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar