Tactisch Manager Reinaerde, LVB Cluster, gebied Lekstroom 32-36 uur

Nederland, Utrecht, Gebied LekstroomManager

Hoe je als Manager positieve energie brengt

Als tactisch manager ben jij het eerste aanspreekpunt voor de woningen en dagbestedingcentra, zowel voor medewerkers, andere leidinggevenden als ondersteunende diensten.


Jij coacht, stimuleert en faciliteert de medewerkers in hun werk om zo de zorginhoudelijke, personele en financiële doelstellingen van gebied Lekstroom en Reinaerde te behalen. Hierbij is tactisch denken en handelen van belang, hoe het cluster zo in te richten dat iedereen zo zelfstandig mogelijk de complexe zorg en begeleiding kan bieden.

Als tactisch manager in gebied lekstroom maak je deel uit van een team bestaand uit 11 managers, die het erg belangrijk vinden om zelfstandig en met elkaar samen te werken. Je werkt samen aan de opdrachten die er liggen, in elkaars cluster, in het gehele gebied Lekstroom en binnen Reinaerde. Jij bent hierbinnen een gedreven, vakinhoudelijk sparringpartner voor je collega’s. Openheid en het goede gesprek met elkaar voeren zijn onderdeel van dit samenwerken.


Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een manager voor het LVB cluster. Jij weet als ervaren manager dat het belangrijk is om stevig in je schoenen te staan, zelfstandig te reageren op acute situaties, betrouwbaar te zijn en van nature bezit jij over een open houding. Jij ziet de mens achter de beperking. Ben jij deze manager?

Thuis bij Reinaerde

Je komt als tactisch manager te werken in gebied Lekstroom (IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Wijk bij Duurstede, Vijfheerenlanden en Lopik). In dit gebied kennen we meerdere zorglocaties van Reinaerde.

In de Lekstroom biedt Reinaerde ondersteuning aan een groep van ongeveer 400 cliënten in wonen, in 500 werk of dagbesteding en 400 in ambulante ondersteuning en ca. 400 in kinderdagcentra of logeren. Het aanbod wonen varieert van individueel wonen, geclusterd wonen tot groepswonen met 24 uurs begeleiding. Het aanbod werk en dagbesteding varieert van dagcentra tot werken in het groen of horeca. Je werkt vanuit een samenwerkplaats in Nieuwegein of Houten en bent geregeld op locatie in de regio.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat zijn wij binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een salaris van maximaal € 4.799,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 60) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 tot 36 uur per week
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. valt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof

Jouw talent

Wij zoeken een ervaren manager die zich kan vinden in de visie en missie van Reinaerde; “podium geven aan samenspel” en “samen werken aan een betere wereld om ons heen waarin iedereen een rol van betekenis heeft”

Belangrijke criteria:

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding aangevuld met een managementopleiding
 • Je beschikt over aantoonbare organisatorische en leidinggevende werkervaring (personeelsmanagement, talentontwikkeling en managementprocessen in veranderende organisaties)
 • Je hebt kennis van de doelgroep en bent in staat het netwerk rond deze doelgroep in te zetten voor het realiseren van goede zorg
 • Vanuit je proactieve houding en je communicatieve vaardigheden weet jij de verbinding te maken met de mensen om je heen
 • Je bent stressbestendig, bent in het bezit van doorzettingsvermogen en een groot probleemoplossend vermogen
 • Je bent in staat om de visie van Reinaerde uit te dragen en concreet gestalte te geven
 • Je blijft op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de zorg en gecombineerd met je ondernemingszin durf jij de hiervoor benodigde veranderingen ook aan te brengen.
 • Je hebt een resultaatgerichte stijl van werken, toont doorzettingsvermogen en we zijn benieuwd naar jouw waardevolle aanvulling voor ons managementteam. Je bent daarbij analytisch ingesteld en kunt overstijgend denken, waardoor je op macro niveau vraagstukken kunt oplossen

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie uiterlijk 29 oktober 2021 tegemoet. De eerste gesprekken voeren we op donderdag 11 november 2021. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Nicole Esser, Strategisch Manager gebied Lekstroom, telefoonnummer: 0682535391.


Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar