Skip to content

Stagiair(e)s MBO/HBO, Atelier de Loeff & Zizo, Utrecht, minimaal 14 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtStagiair

Ben jij de stagiair die zich wil ontwikkelen tot een professionele beroepskracht? Voor Atelier de Loeff & Zizo zijn we op zoek naar stagiair(e)s.

Een stageplaats waarin je echt het verschil maakt. Je helpt mensen hun mogelijkheden te ontdekken en hun plek te vinden in de samenleving. Geef jij mensen met een beperking een kans? Wij verwelkomen je dan graag met ingang van 22 september.

Hoe je als stagiair positieve energie brengt

Als stagiair(e) bij Reinaerde draag je bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteund en begeleidt. Je zorgt op de groep voor een prettige en veilige sfeer, waarin de cliënten zich kunnen ontwikkelen. Het doel van de ondersteuning is de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten en hun verwanten.

Jouw talent als Stagiair(e)

Je betekent graag iets voor ander en kijken altijd naar een kansen en mogelijkheden. Je behandeld mensen zoals je zelf behandeld wilt worden, dus ook met veel respect. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Je volgt de opleiding: HBO SPH/MWD 2e of 3e jaar of mbo-niveau 3, 4 in de richting van de zorg;
  • Je hebt een juiste werkhouding (op tijd komen, komt afspraken na)Je bent flexibel inzetbaar en staat open om overdag, avonden en in het weekend te werken
  • Je hebt affiniteit met de horeca en/-of winkel/atelier. Een combinatie van werkplekken is mogelijk
  • Je neemt zelf verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces en kunt goed met feedback omgaan
  • Je hebt een respectvolle houding naar de cliënten en ziet hen als volwaardig
  • Je hebt affiniteit met creatieve en ambachtelijke activiteiten

Herken jij je zelf in deze omschrijving en ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek met een veelzijdige doelgroep? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Reinaerde Atelier de Loeff en Zizo in Utrecht

Atelier de Loeff is een dag- en werkbestedingslocatie waar ongeveer 30 volwassenen in de leeftijd van 18 tot 65 jaar werken. Het Atelier bestaat uit een kaarsenmakerij en een winkel. De cliënten die binnen deze locatie werken hebben een beperking. Dit kan een verstandelijk, lichamelijk of psychisch beperking zijn op verschillende niveaus. De cliënten worden ondersteund in het behouden van verworven vaardigheden en het aanleren van nieuwe vaardigheden om de zelfstandigheid te behouden of te vergroten.


ZiZo bestaat uit een horeca, winkel en atelier. Wij bieden gemiddeld 35 medewerkers een werkplek. De beperkingen van onze doelgroep lopen uiteen. Dit kan zijn verstandelijk, lichamelijk maar ook psychisch op verschillende niveaus. Onze medewerkers worden ondersteund in het behouden van verworven vaardigheden en het aanleren van nieuwe vaardigheden om de zelfstandigheid te behouden van te vergroten. Wij zijn een informeel team, waar voor jouw inbrengruimte is.

Hoe waarderen wij jou bij Reinaerde

Als je meer dan 150 uur stageloopt kom je in aanmerking voor een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg. De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 400,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding waaronder mede de reiskosten woon/werkverkeer en de telefoonkosten worden verstaan. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.) We bieden je een SBB erkende stageplaats, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Daarnaast wordt je begeleidt door een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde stagebegeleider die gebruik maakt van onze stagetoolbox. Wij werken met een eigen stageovereenkomst die geldt naast de stageovereenkomst/praktijkovereenkomst die de opleidingen gebruiken.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Ben je na het lezen van de vacaturetekst steeds enthousiaster geworden? Solliciteer dan direct. Eerst nog een vraag?

Neem dan contact op met Simone v/d Hoven voor Zizo via tel: 030-2300463 of mail SvdHoven@reinaerde.nl Neem voor vragen over Atelier de Loeff contact op met Elleke van Spaendonck via telefoonnummer 030-2380956 of per mail via EvSpaendonck@reinaerde.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar