Skip to content

Stagiair(e)s, het Trefpunt dagbesteding bij de Grote Trekdreef Utrecht, uren in overleg

Nederland, Utrecht, UtrechtStagiair

Het trefpunt is op zoek naar één of twee enthousiaste stagiair(e)s voor het schooljaar 2022-2023, uren in overleg. Cliënten met Niet-Aangeboren Hersenletsel ondersteunen in activiteiten en toffe dagbesteding projecten opzetten? JOIN US!

Hoe je als stagiair(e) een positieve bijdrage levert

Als stagiair(e) bij Reinaerde draag je bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van de cliënt. Als stagiair(e) binnen de Grote Trekdreef werk je mee binnen de dagbesteding het Trefpunt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteunt en begeleidt. Samen met je collega's neem je deel aan activiteiten en zorg je voor een prettige en veilige sfeer, waarin de cliënten zich kunnen ontwikkelen. Het doel van de ondersteuning is de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt vergroot. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door de cliënten, hun verwanten en je collega's.

Dagbesteding bij het Trefpunt

Dagbesteding het Trefpunt is gevestigd op de woonlocatie De Grote Trekdreef. De Grote Trekdreef is een woning waar 28 volwassenen in de leeftijd van begin twintig tot middelbare leeftijd wonen. De cliënten die binnen deze locatie wonen hebben door een hersenbloeding, ongeval of andere gebeurtenis hersenletsel opgelopen (NAH). De cliënten krijgen ondersteuning bij het organiseren van hun leven. Cliënten worden ondersteund in het behouden van verworven vaardigheden en het aanleren van nieuwe vaardigheden om zelfstandigheid te behouden of te vergroten. Op dagbesteding het Trefpunt is er ook aandacht voor deze vaardigheden, het opdoen van sociale contacten en ontspanning/plezier. Het activiteitenaanbod is zeer divers; van spellenmiddag en het opknappen van meubels voor de Goede Winkel tot (zomers) werken in de Voedseltuin Overvecht of op de kinderboerderij. Ook kan er samen gekookt en gegeten worden. Het is een kleine, informele en gezellige setting, maar wel één die ook echt wat vraagt; de breuk in de levenslijn van de cliënten (voor het hersenletsel en na het hersenletsel) vraagt een andere manier van begeleiden én het opzetten van projecten is echt overkoepelend werken. Durf jij het aan?

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om jezelf verder te ontwikkelen en met plezier te werken. Zo kun je in elk geval bij een stage van minimaal 150 uur rekenen op:

 • Een stagevergoeding van maximaal € 400,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je werkt op vaste dagen van maandag t/m vrijdag
 • Je wordt begeleid door hbo opgeleide, betrokken en enthousiaste stagebegeleiders
 • Er is ruimte om rustig kennis te maken en ingewerkt te worden
 • Na het inwerken is er veel ruimte voor eigen input

Jouw talent als stagiair(e)

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Daarnaast:

 • Volg je een zorggerichte opleiding op mbo 4 of hbo-niveau, leerjaar 2 of 3 (bijvoorbeeld MMZ 4, SPH, Social Work)
 • Ben je vast inzetbaar binnen de dagen maandag t/m vrijdag
 • Durf je input te leveren; onze locatie is klein en sterk aan het ontwikkelen
 • Neem je verantwoordelijkheid voor je stage, jij staat aan het roer
 • Ben je communicatief sterk, met een flink gevoel voor humor
 • Ben je creatief en denk je in mogelijkheden
 • Heb je een respectvolle houding naar de cliënten en ziet hen als volwaardig

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vervolgprocedure af te stemmen. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Ans van Gulik, via 06-82936336.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar