Skip to content

Stagiair(e) derde studiejaar Doelgroep LVB+ in IJsselstein

Nederland, Utrecht, IJsselsteinStagiair

Volg jij een sociaal maatschappelijke opleiding en start jij in september met het derde studiejaar? Zoek jij een leuke, zelfstandige en uitdagende stage waar het elke dag weer anders is en wil jij bijdragen aan de verdere ondersteuning van cliënten? Dan komen wij graag met jou in contact!

IJsselveld Oost biedt ambulante ondersteuning aan cliënten in IJsselstein en op twee kleinschalige woonlocaties voor mensen met een licht verstandelijke beperking, met een intensieve ondersteuningsvraag die veelal voortkomt uit een belast verleden. Hierbij kan je denken aan dakloosheid, psychiatrische problematiek of verslavingsproblematiek. De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 20 en 65 jaar.
Je stage is divers en je werkt op de groep of je bent op bezoek bij cliënten in hun eigen woning.

Hoe je als Stagiair(e) positieve energie brengt

Als stagiaire bij Reinaerde, IJsselveld Oost draag je bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteunt en begeleidt. Je zorgt voor een prettige en veilige sfeer, waarin de cliënten zich kunnen ontwikkelen. Het doel van de ondersteuning is de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet wordt gewaardeerd door je collega's en de cliënten.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om jezelf verder te ontwikkelen en met plezier te werken. Zo kun je in elk geval bij een stage van minimaal 150 uur rekenen op:

  • Een stagevergoeding van maximaal € 400,- bruto per maand op basis van 36 uur
  • Je wordt begeleid door HBO opgeleide, betrokken en enthousiaste stagebegeleiders
  • Er is ruimte om rustig kennis te maken en ingewerkt te worden
  • Je werkt in een gezellig team

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk, zo enthousiasmeer jij jouw collega's en de cliënten waarmee jij werkt. Solliciteer, wanneer:

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding en start in september met het derde studiejaar bijvoorbeeld Maatschappelijke Zorg of Social Work
  • Je loopt minimaal 24 uur per week stage
  • Je bent empathisch, dat wil zeggen je hebt de potentie om cliënten en/of situaties goed (te leren) inschatten
  • Je bent pro-actief en werkt/denkt oplossingsgericht
  • Daarnaast vinden we het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt over je eigen leerproces, je kritisch durft te zijn, feedback kunt geven en ontvangen en een open, sociale en respectvolle werkhouding hebt

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn en zien we je sollicitatie tegemoet. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Meggie van Esch, Regie Begeleider op telefoonnummer: 0622702314.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar