Skip to content

Stagiair(e), Cimbaalsingel Nieuwegein, 16-24 uur

Nederland, Utrecht, NieuwegeinStagiair

Gezellig team zoekt een stagiair(e) die talent heeft om overzicht te bewaren en die geïnteresseerd is in de levensverhalen van de cliënten.

Hoe je als Stagiair(e) positieve energie brengt

Als stagiair(e) sta je altijd als extra op de groep. Je werkt mee met alles wat we doen, zo heb je de rust om alles ook echt te ervaren. Je maakt op een mooie manier kennis met mensen met een beperking en leert ongelooflijk veel, elke dag weer. Als stagiaire bij Reinaerde, de Cimbaalsingel draag je bij aan het welzijn en participatie van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn/haar persoonlijk hulpvraag waarin jij ze ondersteunt en begeleidt. Jij hebt het talent om te zorgen voor een prettige en veilige sfeer. Er wordt elke dag een simpele vorm van activering aangeboden en de cliënten worden zoveel mogelijk betrokken bij het wonen door bijvoorbeeld mee te helpen met koken, boodschappen doen en vaste contact momenten aan te bieden.

Thuis bij Reinaerde Cimbaalsingel

De Cimbaalsingel is een dagbestedings- en woonlocatie in Nieuwegein (2020) waar dienstverlening wordt geboden aan de ouder wordende cliënt. Er zijn 5 woongroepen binnen de locatie, daarnaast hebben wij ook 3 dagbesteding locaties, zowel voor intern als externe cliënten.

Bij locatie de Cimbaalsingel wordt ondersteuning geboden aan de hand van methodisch kader RBO, respectvolle benadering ouderen, waarbij de nadruk ligt op het bieden van een plezierige en comfortabele oudere dag. Dit uit zich vooral in het bieden van 'warme zorg', meegaan in de belevingswereld van de cliënt bijvoorbeeld door seizoenstafels te maken, te helpen met oriëntatie in tijd en ruimte, en zorgen voor een goede balans tussen in- en ontspanning.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om jezelf verder te ontwikkelen en met plezier te werken. Zo kun je in elk geval bij een stage van minimaal 150 uur rekenen op:

  • Een stagevergoeding van maximaal € 400,- bruto per maand op basis van 36 uur
  • Je wordt begeleid door opgeleide, betrokken en enthousiaste stagebegeleiders
  • Er is ruimte om rustig kennis te maken en ingewerkt te worden
  • Je werkt in een gezellig team

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk, zo enthousiasmeer jij jouw collega's en de cliënten waarmee jij werkt. Solliciteer, wanneer:

  • Je volgt een MBO niveau 3 of 4 opleiding of HBO social work
  • Je loopt minimaal 16 uur per week stage
  • Je bent empathisch, dat wil zeggen je hebt de potentie om cliënten en/of situaties goed (te leren) inschatten
  • Je bent pro-actief en werkt/denkt oplossingsgericht

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn en zien we je sollicitatie tegemoet. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Minke ten Harkel, Regiebegeleider op telefoonnummer: 030-6024976

of

Apply with Indeed onbeschikbaar