Skip to content

Stagiair, Bomenhof 5, Den Dolder, 16-32 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderStagiair

Volg jij de opleiding Verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg of iets in deze richtingen zoek jij een uitdagende stage? Kom kijken op Bomenhof 5!

Hoe je als Stagiair een positieve bijdrage levert

Als stagiair(e) sta je altijd boventallig op de groep. Je werkt samen met een begeleider de dienst. In eerste instantie is dit samen, maar in de loop van je stage zal er steeds meer gekeken worden (in overleg met je stagebegeleider) welke taken je zelf kunt oppakken. Hierbij is er altijd een begeleider in de buurt. Je leert om te gaan met de cliënten en hun hulp vragen, maar ook hoe we rapporteren. We doen alles stap voor stap. Zo heb je de rust om alles ook echt te ervaren. Je maakt op een mooie manier kennis met mensen met een beperking en leert ongelooflijk veel, elke dag weer. 

Waar het eerste moment nog spannend is, omdat je de doelgroep niet kent, wordt je uiteindelijk gegrepen. Juist door het contact dat je maakt met de cliënten. Door jouw bijdrage wordt de kwaliteit van leven van de cliënt verhoogd. Dit maakt dat jouw inzet op de werkvloer wordt gewaardeerd door je collega's, de cliënten en hun verwanten.

Thuis bij Reinaerde Bomenhof 5

De locatie Bomenhof 5 ligt in het bosrijke Dennendal, in Den Dolder. Hier wonen volwassenen cliënten met een ernstige tot matige verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag, cliënten hebben alle directe aanwezigheid van begeleiding nodig om het ritme van de dag te bewaken. Daarnaast hebben ze allen ondersteuning in ADL nodig. De beperkingen van deze bewoners zijn verschillend en bestaan uit autisme-spectrum stoornissen, psychische problemen en hechtingsproblematiek. Hun hulpvraag is divers, aan jou de taak om te onderzoeken wat deze hulpvraag is. Mocht de bewoner zich niet begrepen voelen dan kan dit zich in moeilijk verstaanbaar gedrag uiten, zoals (non-)verbale agressie. Op Bomenhof 5 is er veel humor een fijne sfeer in het team, en een thuis voor de bewoners die er wonen. De kracht van het team is om erachter te komen waar de behoefte van de cliënt ligt en hoe we als team daaraan kunnen voldoen. De betrokkenheid van het team bij elkaar en bij de cliënten is groot. Op deze groep wordt veel aandacht geschonken aan huiselijkheid, koken, gezelligheid en sfeer, alle cliënten dragen hier aan op hun eigen manier hun steentje bij.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om jezelf verder te ontwikkelen en met plezier te werken. Zo kun je in elk geval bij een stage van minimaal 150 uur rekenen op:

  • Een stagevergoeding van maximaal € 400,- bruto per maand op basis van 36 uur
  • Goede en motiverende begeleiding, zodat je jezelf optimaal kunt ontwikkelen

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met de collega's van Bomenhof 5, 030 – 229 9675.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar