Skip to content

Specialistisch begeleider LVB, Dennendal, uren in overleg

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Wil jij een nieuwe functie bekleden binnen ons team? Met jouw kennis en ervaring kun je meewerken aan de kwaliteit van zorg. Collega’s begeleiden, ook in complexe situaties, daar krijg jij energie van. Samen maken wij van iedere dag een mooie dag.

Hoe je als Specialistisch begeleider positieve energie brengt

Naast het meewerken op de woning, voer je de regie over de ondersteuning aan cliënten. In complexe situaties begeleid je jouw collega’s en houd je de borging kwaliteit van zorg in het oog. Ook neem je deel aan overleggen om de kwaliteit van de zorg binnen de zorglijn breed te verbeteren. De begeleiding stem je af op de mogelijkheden, wensen en behoeften van de cliënt, zodat hij kan leven zoals hij dat wil. Je draagt bij aan de ontwikkeling van kwaliteit van het zorgproces. Je stelt met de cliënt en zijn/haar familie het cliëntplan op en zorgt dat de activiteiten passen binnen het methodisch en systemisch kader. Je voert het ondersteuningsplan zorgvuldig uit, zodat dit leidt tot het optimaliseren van de zelfredzaamheid en persoonlijke ontwikkeling van de cliënten.


Thuis op Dennendal

Dennendalweg 2-4 is een nieuwbouwlocatie op het terrein van Dennendal in Den Dolder. Het gebouw heeft twee woonlagen met elk 12 appartementen. De woning is ontworpen voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek. Om de cliënten het beste te begeleiden, werken wij met de Triple C methode. Hierin staat de cliënt centraal en werken we oplossingsgericht. Ons team op Dennendalweg 2-4 bestaat uit fijne en betrokken collega's. De lijnen zijn kort en je werkt altijd samen op de woning. Samen zullen we ons betrokken team verder opbouwen om de beste begeleiding te kunnen bieden aan deze groepen.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd met uren in overleg
 • Voor de functie van Specialistisch begeleider ontvang je een salaris van maximaal €3.289,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 45)
 • Onregelmatigheidstoeslag conform cao GHZ indien van toepassing
 • Naast je 8% vakantiegeld ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Specialistisch begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • Een afgeronde zorg gerelateerde Hbo-opleiding, zoals SPH/MWD maar ook andere sociale opleidingen zijn welkom
 • Je haalt energie uit het werken met de doelgroep LVB
 • Kwaliteitsmanagement, doormiddel van jouw kennis weet jij als geen ander het team te verbinden, ondersteunen en te sturen
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties
 • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Iris van Maarschalkerweerd, Adviseur Werving en Selectie, op 06-83225531. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar