Skip to content

Specialistisch Begeleider, Kinderdagcentrum de Weteringhoek, 32 uur

Nederland, Utrecht, HoutenBegeleider

Ben jij de nieuwe Specialistisch begeleider met een talent voor verdieping, verbinding en coaching? Wil jij dagelijks met veel enthousiasme een bijdragen leveren aan de ontwikkeling en zelfstandigheid van kinderen met een beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe je als Specialistisch begeleider positieve energie brengt

Als Specialistisch begeleider ben je graag met verschillende dingen bezig. Natuurlijk zorg je voor de randvoorwaarden zodat de zorg voor de kinderen geleverd kan worden. Naast het invallen/bijspringen op de verschillende groepen houd je je bezig met: inhoudelijke zaken, bewaken en uitdragen van de methodiek LACCS, coaching on the job en het bewaken van de ondersteuningsplan cyclus, contacten met ouders en instanties en ben je het aanspreekpunt voor de gedragskundige. Daarnaast ben je ook actief in het regelen van allerlei zaken zoals bv roosters maken en oplossingen zoeken bij uitval en ziekmeldingen verwerken.
Daarnaast draai jij je hand er niet voor om, om vergaderingen vorm te geven en voor te zitten, gesprekken te voeren met “nieuwe” ouders, en ben je betrokken bij de aanname van nieuw personeel. Kortom een veelzijdige functie waarbij flexibiliteit en verbinding kernbegrippen zijn voor jou.

Je komt te werken in een team van begeleiders, manager, gedragskundige en paramedici .

Met welk talent kom jij ons team versterken? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Over kinderdagcentrum de Weteringhoek

Kinderdagcentrum de Weteringhoek is gevestigd in Houten. Het KDC richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 10-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking (mogelijk in combinatie met een ernstige meervoudige beperking), stoornis in het autistisch spectrum en/of psychiatrische problematiek. Er wordt dagbehandeling geboden welke gericht is op ontwikkelingsstimulering, alsmede voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang.

Uitgangspunt bij het werken met kinderen is de individuele ondersteuningsvraag en de mogelijkheden van het kind. Op kinderdagcentrum de Weteringhoek werken wij met o.a. met plancius en LACCS. LACCS is een visie op een goed leven voor ons allemaal. Mensen met een ernstige verstandelijke beperkingen hebben hier hulp bij nodig, o.a. van ons. LACCS geeft ons handvatten in de begeleiding van onze cliënten.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in ieder geval rekenen op:

  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur
  • Ons trainingsaanbod vanuit ROOT, zodat jij je jezelf kunt blijven ontwikkelen
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.289- bij 36 uur (FWG 45) en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Specialistisch begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

  • Een afgeronde HBO-opleiding, zoals Social Work maar ook andere sociale opleidingen zijn welkom
  • Je haalt energie uit het werken met de doelgroep
  • Kwaliteitsmanagement, doormiddel van jouw kennis weet jij als geen ander het team te verbinden, ondersteunen en te sturen
  • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties
  • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. We ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Eerst nog een vraag? Bel gerust naar Rein Boverhuis, manager. Telefoonnummer 06-11310143. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar