Skip to content

Specialistisch begeleider De Heygraeff Woudenberg

Woudenberg, Utrecht, Nederland€ 2.766 - € 3.861 per maandBegeleider

Jij hebt een visie op de zorg aan mensen met een ernstige verstandelijke beperking en zoekt een plek om deze visie uit te kunnen dragen. Daarnaast loop jij voorop als het gaat om het vernieuwen van de zorg, je omarmt creatieve ideeën van anderen en werkt samen om daadwerkelijk het verschil te maken.

Hoe je als specialistisch begeleider je eigen talent inzet

Samen met andere specialistisch begeleiders vorm je een hecht team dat elkaar bijstaat in verschillende processen. Of het nu gaat om praktische, zorginhoudelijke of organisatorische vraagstukken: jij staat klaar om te helpen.

In deze rol maak je deel uit van een nieuw gevormd cluster, waarbij je een belangrijke rol speelt in het vormgeven van veranderingen in de dagbeleving van cliënten . Jouw werkzaamheden bestaan uit drie kernaspecten die elkaar mooi aanvullen:

 • Kwaliteit: je neemt actief deel aan (toekomstige) verander- en verbeterprocessen die zijn opgenomen in ons jaarplan. Denk bijvoorbeeld aan mindset, opleiden, roosteren
 • Coaching: je neemt begeleiders mee in de diverse methodieken, deelt jouw kennis over doelgroepen en reflecteert op het eigen functioneren. Regiebegeleiders ondersteun je in de samenwerking met de teams en de cliëntenzorg
 • Begeleiding zorg: Doordat je gedeeltelijk meewerkt, ken je het werk, de verschillende woon- en dagbelevingsgroepen en de collega's goed. Hierdoor kun je een sparringpartner zijn en omdat je het overzicht op het geheel weet te houden, weet je ook wat mogelijk is binnen het eigen cluster en, breder nog, binnen De Heygraeff


Met jouw inzet zorg je voor een positieve impact op het leven van cliënten en het werkplezier van collega’s. Als specialistisch begeleider kun je jouw expertise inzetten en hierdoor bijdragen aan de verdere ontwikkeling en verbetering van processen en zorgkwaliteit.

Dit heb je nodig

Jij werkt graag samen met anderen en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je verder voor deze rol meeneemt of waarin je jezelf de komende tijd verder in wilt ontwikkelen:

 • Een goed gevoel voor humor, een geduldige aard, het vermogen door te kunnen zetten, de energie te kunnen ontwikkelen en de wens te willen leren
 • Coachende vaardigheden om samen met je collega’s verbeteringen te realiseren
 • Een vakgericht afgeronde hbo diploma aangevuld met relevante werkervaring en kennis van methoden en technieken

Dit krijg je van ons

Jouw professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren samen een werkomgeving om het beste uit jezelf te halen en echt jezelf te mogen zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd (met 2 maanden proeftijd) waarbij we de uren in overleg afstemmen. Er is ruimte tussen 24 en 36 uur per week
 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een salaris tussen € 2.766,- en € 3.861,- bruto per maand bij 36 uur (CAO gehandicaptenzorg FWG 45)
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden,  bijvoorbeeld een (lease) fietsregeling en extra verlof

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

De Heygraeff in Woudenberg

Midden in een prachtige bosrijke omgeving en naast het Henschotermeer, ligt onze woonlocatie De Heygraeff. Met meerdere woningen en dagbestedingslocaties voor cliënten met een verstandelijke beperking, is het een actieve locatie waar veel gebeurd. Het afgelopen jaar hebben we veranderingen in gang gezet die de zorg dichter bij de cliënt organiseert. Er zijn nieuwe clusters gemaakt voor wonen en dagbesteding. Omdat iedere cliënt een unieke manier heeft een goede dag te ervaren, streven wij naar maatwerk. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en benutten, regie hebben over hun werk en werkplezier ervaren.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Na ontvangst nemen we snel contact met je op. Eerst nog een vraag? Neem contact op met Marcel den Broeder, Tactisch manager, T 06 519 67 378 of Hanno de Schipper, manager, T 06 135 03 875.
Omdat we graag zelf onze nieuwe collega's werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar