Skip to content

Specialistisch begeleider, De Driest (LVB), Zeist, 32 uur

Nederland, Utrecht, ZeistBegeleider

Voor woonlocatie de Driest in Zeist zijn we op zoek naar een ervaren collega die het leuk vindt om samen met ons te bouwen en zelf ook te groeien! Sta je stevig in je schoenen en krijg je energie van samenwerken én goede zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe je als specialistisch begeleider positieve energie brengt

Als specialistisch begeleider ben je naast het meewerken op de woning, ondersteunend aan je team. Je voert de regie over de ondersteuning aan cliënten. Dit houdt in dat je jouw collega’s begeleid in complexe situaties en je waarborgt de kwaliteit van zorg. Ook neem je deel aan overleggen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. De begeleiding stem je af op de mogelijkheden, wensen en behoeften van de cliënt, zodat hij kan leven zoals hij dat wil. Je draagt bij aan de ontwikkeling van kwaliteit van het zorgproces. Je stelt met de cliënt en zijn/haar familie het cliëntplan op en zorgt dat de activiteiten passen binnen het methodisch en systemisch kader. Je voert het ondersteuningsplan zorgvuldig uit, zodat dit leidt tot het optimaliseren van de zelfredzaamheid en persoonlijke ontwikkeling van de cliënten.
Op korte termijn gaan we met de Triple C methode werken. In deze rol houdt dat in dat je je collega’s gaat coachen en helpt ontwikkelen binnen deze methodiek.

Thuis bij Reinaerde de Driest

De Driest is gevestigd in een prachtig verbouwd monumentaal pand, dit maakt de Driest een bijzondere plek om te werken. Het gebouw is dichtbij het centrum van Zeist en bestaat uit twee verdiepingen. De gezamenlijke ruimte waar de cliënten elkaar kunnen ontmoeten is op de benedenverdieping gevestigd. De Driest heeft tien appartementen met een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Er is een tuin waar de cliënten gebruik van kunnen maken. Binnen de Driest wonen tien mannelijke cliënten van jong volwassen tot middelbare leeftijd met een lichte tot matige verstandelijke beperking met bijkomende psychische problematiek en/of gedragsproblematiek.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Ons team van de Driest is een enthousiast en stabiel team die graag een nieuwe collega verwelkomt. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3452,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 45) en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Enige inspraak in je rooster

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een HBO-opleiding richting de zorg/sociaal werk, of HBO werk- en denkniveau
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Een flinke dosis humor
 • Ervaring met de doelgroep lichte tot matige verstandelijke beperking met bijkomende psychische problematiek en/of gedragsproblematiek
 • Bereid te werken in een onregelmatig dienstenpatroon

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. We ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp met John Jalving, Manager, 06-51125414.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar