Skip to content

Specialistisch Begeleider, Bomenhof 4 Den Dolder, 28-32 uur

Den Dolder, Utrecht, NederlandBegeleider

Jij bent een begeleider die het talent heeft om te kijken naar mogelijkheden zowel bij cliënten als naar het team dat je coacht. Wil jij deze uitdaging met ons aangaan? Reageer dan snel en laten we kennis maken :)


Op Bomenhof 4 wonen acht cliënten; vijf vrouwen en drie mannen in de leeftijd tussen de 21 en 29 jaar met een sociaal emotioneel niveau tussen de 1 tot 3 jaar. De bewoners hebben een ernstige verstandelijke beperking met een intensieve begeleidingsvraag.

Zij hebben behoefte aan ondersteuning met alledaagse levensverrichting (ADL), waarbij je kunt denken aan ondersteuning bij toiletgang, douchen/wassen en aankleden. Daarnaast is er behoefte aan begeleiding in activiteiten of eetmomenten. Samen met de cliënten ga je naar dagbesteding, waar je activiteiten als knutselen, koken of klusjes doet.

Als specialistisch begeleider coach jij collega’s bij het werken met de Triple C methodiek. Het uitgangspunt van deze methodiek is dat cliënten het normale leven ervaren. Een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie van de begeleider en een betekenisvol dagprogramma zorgen ervoor dat de cliënt succeservaringen opdoet, waardoor het zelfvertrouwen groeit en probleemgedrag afneemt.

Dit ga je doen:

 • Je werkt gedeeltelijk mee als begeleider mee op de woongroep en het andere gedeelte van je uren besteed je aan groeps-overstijgende taken, overleg en intervisie met collega specialistisch begeleiders en andere afspraken binnen de zorglijn
 • In deze functie sta je naast je collega’s. Jouw ervaring zet je in om jouw collega’s te coachen en ondersteunen
 • Je vertaalt de visie van de Triple C methodiek naar de werkvloer en waarborgt de kwaliteit van de zorg
 • Samen met de manager en gedragskundige vorm je de behandeldriehoek waarin jullie de behandelcontext zo goed mogelijk proberen neer te zetten voor zowel je cliënt als je team

Dit heb je nodig:

 • Een passende zorg gerelateerde opleiding bij voorkeur op HBO niveau, Heb je geen HBO opleiding maar heb je wel voldoende werkervaring om op HBO niveau te functioneren dan kunnen we dit met een TMA traject aantonen en indien nodig een kort ontwikkeltraject starten (na 6 maanden in dienst)
 • Ervaring met de doelgroep
 • Ervaring in de rol van coach

Dit krijg je van ons:

 • Een contract voor onbepaalde tijd, uren bespreekbaar tussen de 28 en 32 uur
 • Een salaris van maximaal € 3452,- op basis van 36 uur voor de functie van Specialistisch begeleider (FWG 45)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • (Bij)scholing op de Triple-C methodiek
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Contact:

Zie jij in elke beperking een kans? Dan pas je bij Reinaerde. We ontvangen graag jouw sollicitatie! Eerst nog een vraag? Neem contact op met Joyce van Alsem via tel: 06-16069579.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar