Skip to content

Specialistisch begeleider, Bomenhof 1, 32 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Als specialistisch begeleider zet jij jouw ervaring in, om te kijken naar mogelijkheden bij zowel de cliënten als bij de begeleiders van de woning. Gaan we samen streven om de zorg en begeleiding te verbeteren? Kom dan werken in het team van Bomenhof 1!


Als specialistisch begeleider van Bomenhof 1 ga je bezig om de zorg op de woning te verbeteren. En dat betekent concreet dat je meedraait in het rooster maar ook buiten het rooster werkt, om je team te coachen.

Op Bomenhof 1 wonen 10 ouder wordende bewoners met een matig tot ernstig verstandelijke beperking. Daarnaast hebben sommige een stoornis in autistisch spectrum, stoornis in prikkelverwerking en is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag. De bewoners beleven hun wereld voornamelijk binnen het hier en nu, in eenvoudige ordeningen en hebben baat bij een vast dagritme met terugkerende rituelen en patronen. Er is aandacht voor verbreding van zijn/haar vaardigheden of behoud van zijn/haar vaardigheden op basis van eigen talenten en interesses. Nabijheid en stimulatie in activering van bewoners is een must.

Door stoornissen in de prikkelverwerking hebben de bewoners extra behoefte aan een prikkelarme omgeving. Structuur, veiligheid en geborgenheid staan hierin centraal. In deze functie is het belangrijk dat je duidelijk en gestructureerd werkt, goed reflecteert op eigen handelen, empathisch en betrokken bent. Bewust bent van je voorbeeldfunctie en de regie voert over de ondersteuning aan bewoners en collega’s coacht, begeleidt en stuurt in dagelijkse situaties.

Dit ga je doen:

 • Je werkt een gedeelte van je contract als begeleider mee op de woongroep en de rest werk je aan groeps-overstijgende taken, soms met collega specialistisch begeleiders van andere locaties binnen de zorglijn ouderen.
 • Jouw ervaring zet je in om jouw collega’s te coachen en ondersteunen
 • Je vertaalt de visie van de methodiek Urlings naar de werkvloer en waarborgt de kwaliteit van de zorg
 • Samen met de manager en gedragskundige vorm je de behandeldriehoek en puzzel je samen om de behandelcontext zo goed mogelijk neer te zetten voor zowel je cliënt als je team.

Dit heb je nodig:

 • Een passende zorg gerelateerde opleiding bij voorkeur op HBO niveau, Heb je geen HBO opleiding maar heb je wel voldoende werkervaring om op HBO niveau te functioneren dan kunnen we dit met een TMA traject aantonen en indien nodig een kort ontwikkeltraject starten
 • Ervaring met de doelgroep
 • Ervaring in de rol van coach

Dit krijg je van ons:

 • Een werkplek in een enthousiast en stabiel team
 • Direct een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen, met uren in overleg
 • Een salaris van minimaal € 2381,- maximaal 3452,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 45)
 • (Bij)scholing op de methodiek
 • Volop mogelijkheden je zelf verder te ontwikkelen middels scholing en coaching
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Is dit jouw nieuwe baan?

Solliciteer dan direct! Eerst nog een vraag? Neem dan direct contact op met Esther Bouhuis, manager van deze woning, op 06-83330117.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar