Secretaresse gezocht 16-22 uur per week Provincie Utrecht

Nederland, Utrecht, Regio UtrechtStafmedewerker

Hoe je als secretaresse positieve energie brengt

Als tactisch secretaresse kom je te werken in het secretaresseteam van Reinaerde. Elke secretaresse heeft een eigen meegenomen pakket. Dat Takenpakket is op grond van talent en expertise Het pakket kan bestaan ​​uit de volgende werkzaamheden: het ondersteunen van het strategisch team en het uitvoeren van allerhande werkzaamheden in het team. Ook proactief agendabeheer in lijn met de planning & control cyclus, voorbereiding en notuleren, actielijst opstellen, redigeert verslagen en beleidstukken én bewaakt de huisstijl. Je maakte acties op openstaande punten. Organiseren van bijeenkomsten hoort hier ook bij.

Je werkt nauw samen met je collega secretaresses om een ​​goed team te vormen ter ondersteuning van het strategisch team.

Wij willen graag dichtbij werken. We vinden het belangrijk dat alle medewerkers gericht zijn op het verbinden en samenwerken met andere relaties, collega's, disciplines, de buurt, samenwerkingspartners en gemeenten. Reinaerde doet ook mee aan hybride werken, de mix tussen op een van onze ontmoetingsplaatsen werken of thuis (provincie Utrecht).


Dit ben jij

Een collega met secretariële ervaring, je werkt zelfstandig maar indirecte vaardigheden maken je ook een echte teamspeler. Je gaat overzichtelijk, integer en proactief te werk. Ook zoek je actief de samenwerking op met collega's in de organisatie. Daarnaast ben je stressbestendig en resultaatgericht. Bovenal ben je een gezellige, spontane en enthousiaste collega!


Jouw talenten als secretaresse

  • Je beschikt over een secretariële MBO opleiding aangevuld met relevante werk ervaringen
  • Je beschikt over uitstekende en schriftelijke vaardigheden
  • Je kunt goed werken met werkdruk 
  • Je bent oplossingen- en resultaatgericht; speelt flexibel, doortastend en creatief in op vragen en situaties

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons en onze cliënten. Daarom doen we graag iets terug. We creëren een omgeving om het beste uit jezelf te halen. Wat wij verder bieden:

  • Ontwikkelingsmogelijkheden om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden
  • Een contract voor bepaalde tijd voor de periode van 1 jaar voor 16-22 uur per week. Voorkeur gaat uit dat je op woensdag werkt.
  • Een salaris van maximaal €2.993,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40), een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk van wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans? 

Dan zou wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Ben je na het lezen van de vacaturetekst enthousiaster geworden? Solliciteer dan direct. Wij kunnen niet wachten in ieder geval! Je kunt reageren tot uiterlijk vrijdag 22 oktober 2021. Eerst nog een vraag? Dan kun je bellen met Pricella Damen, Adviseur Werving & Selectie, telefoonnummer 06 - 22361508 voor inhoudelijke vragen kan je bellen met Susanna Freen, Tactisch secretaresse, 06 -13897534.of

Apply with Indeed onbeschikbaar