Skip to content

Regio Verpleegkundige, Medisch team Reinaerde, 24 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBehandelaar

Heb jij als hbo-verpleegkundige affiniteit met de gehandicaptenzorg? Wil jij graag aan de slag in onze medische dienst met enthousiaste collega-verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen en doktersassistenten? Lees dan verder!


Wij hebben plek voor twee: (hbo-)verpleegkundigen, beide 24 uur, voor het verpleegkundig team van Reinaerde.


Hoe je als Regioverpleegkundige positieve energie brengt

Als regioverpleegkundige bied je ondersteuning bij de medische zorg aan cliënten in hun eigen woonsituatie. Je bent betrokken bij complexe verpleegkundige en verzorgende vraagstukken en je doet dit op de buitenlocaties van Reinaerde. Door middel van triage en klinisch redeneren ben jij in staat om situaties tijdig en correct te beoordelen en afhandelen. Je weet daarmee de hulpvraag helder te krijgen en vervolgacties uit te zetten. Zo kan je, indien nodig, bijvoorbeeld een consult aanvragen bij de huisarts, psychiater of gedragskundige.


Vanuit jouw rol al verpleegkundige vervul jij ook een monitorfunctie voor de specialisten binnen het medische team. Zo coach je begeleiders binnen Reinaerde en help jij waar nodig begeleiders, verzorgenden en verpleegkundigen bij het aftoetsen van verpleegtechnische vaardigheden in de praktijk.


Als vakspecialist zet jij je kennis en kunde in op jet gebied van somatische en psychische gezondheidsproblematiek bij mensen met een verstandelijke beperking. Jij weet als geen ander hun manier van communiceren te duiden en je weet dat je, juist met deze cliënten, rekening moet houden met een beperkt ziektebesef en ziekte-inzicht, barrières in communicatie en coöperatie, atypische klachtenpresentatie en mogelijke afwijkende reacties op medicatie.


Kortom, een uitdagende, afwisselende en waardevolle functie, waarbij je écht iets kan betekenen voor een ander. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Solliciteer dan direct!


Thuis bij het Medisch en Multidisciplinaire Team binnen Reinaerde

Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. We moedigen cliënten aan het beste uit zichzelf te halen en te ontdekken wat hun mogelijkheden zijn en hoe cliënten hun eigen dromen en ambities kunnen realiseren.


Als (regio)verpleegkundige maak je zowel onderdeel uit van een medisch team, als van het multidisciplinaire team dat integraal zorg verleent aan cliënten. Je hebt hierin een eigen specifieke rol. Je gaat in eerste instantie aan de slag als regioverpleegkundige, gekoppeld aan de buitenlocaties van Reinaerde. Je werkt tijdelijk doordeweeks op vaste dagen. Vanaf medio 2022 ga je onderdeel uitmaken van een 24 uurs verpleegkundig team.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Omdat jouw inzet prijzenswaardig is, kun je in elk geval rekenen op:

 • Direct een vast contract voor 24 uur per week, bij gebleken geschiktheid na een proeftijd van 2 maanden
 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een salaris van maximaal € 3738,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 50)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Je rooster stemmen we zoveel mogelijk met je af, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Regioverpleegkundige

Met een goed verpleegkundig inzicht en beide benen stevig op de grond overzie jij iedere situatie. Ook in acute of complexe gevallen weet jij precies wat nodig is en pak je als vanzelfsprekend de regie. Dit doe je op tactvolle wijze en met het nodige inlevingsvermogen. Zowel richting de cliënt, als naar zijn of haar omgeving toe. Je beschikt over coachende en coördinerende vaardigheden. Daarnaast ben je een verbindende en daadkrachtig persoon. Je neemt initiatief en staat open voor verdere ontwikkeling van jezelf in je functie. Ook beschik je over:

 • Een hbo-diploma Verpleegkunde en een registratie in het BIG-register
 • Ervaring met verpleegkundige diagnostiek en behandeling van cliënten met een verstandelijke beperking en de bijbehorende specifieke ziektebeelden
 • Actuele vakkennis die je up-to-date houdt door middel van bij- en nascholing en het bijhouden van vakliteratuur
 • Een rijbewijs en auto
 • De mogelijkheid vanaf medio 2022 mee te draaien in een 24 uurs bezetting


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten van het werk? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren, dat kan t/m woensdag 12 januari. De eerste gesprekken zullen op maandag 17 januari plaats vinden. Houd er rekening mee dat we, i.v.m. de vakantieperiode, pas op 14 januari kunnen laten weten wie er uitgenodigd worden voor een gesprek.


Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Saskia Terlouw, Tactisch Manager via telefoonnummer 06-57316210 (niet bereikbaar van 3 t/m 7 januari).

of

Apply with Indeed onbeschikbaar