Skip to content

Regiebegeleider/Begeleider, Kinderdagcentrum Skippy, minimaal 24 uur

Nederland, Utrecht, NieuwegeinBegeleider

Ben jij onze nieuwe medewerker die met hart en hoofd, dagelijks bij wil dragen aan het welzijn van kinderen met een beperking?! Reageer dan op deze mooie functie. 

Hoe je als Regiebegeleider/Begeleider positieve energie brengt

Als regiebegeleider/begeleider behandel en begeleidt je kinderen op de groep volgens het ondersteuningsplan. Met je collega's stel je (individuele) dagprogramma's op. Het formuleren van passende hoofddoelen, deze omzetten naar werkdoelen en wensen en mogelijkheden inventariseren, daar ligt jouw kracht. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen, de voortgang en de uitvoering van het individuele ondersteuningsplan van de cliënt. Samen met de cliënt en zijn familie ga je in samenwerking met een multidisciplinair team op zoek naar de best passende behandeling en begeleiding. Je coördineert en stemt de uitvoering van de ondersteuningsplannen af met jouw collega's. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. Ook onderhoudt contacten met externe partijen.

Thuis bij Kinderdagcentrum Skippy

Kinderdagcentrum Skippy is een kindercentrum in de regio Nieuwegein, dat onderdeel is van Reinaerde. Op Skippy wordt dagbehandeling geboden aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke of meervoudige beperking. Naast dagbehandeling worden ook gespecialiseerde buitenschoolse opvang (maandag tot en met donderdag van 15.00 tot 18.00 uur), naschoolse behandeling voor kinderen op het SBO en VSO en vakantie-opvang geboden. Kinderen van het kindercentrum, maar ook vanuit het speciaal onderwijs, zijn hiervoor welkom op Skippy.


Bij Skippy ligt de nadruk op het leren van praktische, motorische en sociale vaardigheden, communicatie en zelfredzaamheid. Communicatie met het kind staat centraal. Door regelmaat, structuur en intensieve behandeling ontwikkelen kinderen zich. Ieder in zijn eigen tempo en naar zijn eigen mogelijkheden. Er wordt gewerkt met LACCS, Plancius, Totale Communicatie en andere methodieken om de kinderen goed te kunnen volgen en optimaal te kunnen stimuleren. Skippy biedt in verschillende groepen plaats aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. De werktijden zijn tussen 8.00 uur en 18.00 uur.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 24 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 2.993,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40 Regiebegeleider) en maximaal € 2.853,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35 Begeleider) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Regiebegeleider/Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • Minimaal een afgeronde relevante MBO- opleiding of relevante HBO- opleiding (SPH/Pedagogiek)
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een verstandelijke beperking en autisme
 • Je volgt actief de ontwikkelingen binnen het vakgebied
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van je werk. Daarnaast ben je respectvol, sociaalvaardig en communicatief sterk onderlegd
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je kunt omgaan met onvoorspelbaar gedrag
 • Je bent stressbestendig, creatief en flexibel
 • Je durft kritisch te kijken naar jezelf en je collega’s en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback
 • Je bent de verbindende schakel tussen de werkvloer en gedragsdeskundige/manager

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Solliciteer dan op deze mooie uitdaging! Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Hariëtte Bonestroo, telefoon: 06-83802665. Joyce van Mourik, telefoon: 06-22071578.  Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar