Skip to content

Regie-begeleider wonen (EVB), de Heygraeff Woudenberg, 28-32 uur

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Ben jij een Regie-begeleider met affiniteit voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking en kijk je naar wat cliënten nodig hebben en welke hulp zij kunnen gebruiken? Dan maken wij graag kennis met jou!


Locatie De Heygraeff is gelegen net naast het Henschotermeer, middenin een prachtige bosrijke omgeving. Op Boog 7B wonen 6 volwassen cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. De woning heeft een eigen zorg- en begeleidingskarakter, wat betekent dat het werk afwisselend is. 

De cliënten hebben veelal een sociale emotionele problematiek met een ernstig verstandelijke beperking soms in combinatie met een autismespectrum stoornis (ASS). Op het terrein van De Heygraeff zijn meerdere woningen en dagbestedingslocaties te vinden.


De cliënten hebben allen een eigen woon/slaapkamer. Afgestemd op hun vraag, eten de cliënten gezamenlijk of alleen aan tafel. In de weekenden wordt er zelf gekookt. Voor de vrijetijdsinvulling worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals soos, zang- en muziekclubs, knutselen en thema-activiteiten.

Dit ga je doen:

Bij Boog 7B zijn wij opzoek naar een gedreven regie-begeleider die samen met de collega’s een fijne dag voor de cliënten creëert. Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. 's Morgens help je cliënten met hun verzorging verder op de dag ben je creatief bezig met de cliënten en in de avond begeleid je hen op een rustige manier zodat de cliënten hun dag kunnen afsluiten door te gaan slapen. De basis van deze functie is wonen en het bieden van passende activiteiten (dagbeleving) zowel binnen als buiten de locatie.


In het weekend verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven, naast de vaste taken die er zijn om de locatie goed draaiende te houden. Je werkt vanuit de ondersteuningsplannen die door jou zijn opgesteld met ondersteuning van je collega’s begeleiders. Belangrijke zaken leg je met je collega vast in het digitale cliëntendossier en jullie overleggen over voortgang, de benodigde ondersteuning en huishoudelijke zaken.


Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan leuke activiteiten, waarin de cliënten kunnen ontspannen. Of het bereiken van nieuwe vaardigheden of behouden van verworven vaardigheden, waar je samen aan werkt.

Dit heb je nodig:

  • Een mbo-opleiding richting zorg (bijvoorbeeld Maatschappelijke Zorg), minimaal op niveau 4
  • Jij bent het eerste contactpersoon voor het netwerk van de cliënt
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de ondersteuningsplannen
  • Je werkt in wisselende diensten, met feestdagen, in weekenden, ochtenden en avonden. Nachtdiensten werk je niet, daarvoor is er een vast team aanwezig
  • Je bent transparant, scherp en alert. Verbeterpunten zie je en benoem je
  • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond. Je werkt graag samen met hun netwerk voor de beste aanpak

Dit krijg van ons:

  • Gelijk een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen, met uren in overleg
  • Een salaris van maximaal € 3154,- voor de functie van regiebegeleider (FWG 40) per maand op basis van 36 uur
  • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Volop mogelijkheden je zelf verder te ontwikkelen middels scholing en coaching

Contact:

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jenny Schepers, manager 06- 22 64 67 54. 

We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar