Skip to Content

Regiebegeleider, Singelhof, 28-32 uur

Nederland, Utrecht, WoerdenBegeleider

Hoe je als Regiebegeleider een positieve bijdrage levert

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Eerst help je mensen op weg richting werk of dagbesteding, dan verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven. Je stimuleert een cliënt zijn kamer schoon te maken, belangrijke zaken leg je vast en vervolgens begeleid je een cliënt bij zijn of haar ADL-verzorging. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Je richt je op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt. Als regiebegeleider draag je je eigen caseload, schrijft individuele ondersteuningsplannen en brengt deze tot uitvoering. Binnen het team heb je een sturende rol, je neemt verantwoordelijkheid in je eigen teamtaak en je ondersteunt collega's hierin.


Thuis bij Reinaerde de Singelhof

De Singelhof is een appartementencomplex van Reinaerde in Woerden waar 24 uur per dag ondersteuning en zorg verleend wordt aan mensen met een verstandelijke beperking. De leeftijden zijn variërend van 18 tot 60+. De doelgroep is licht verstandelijk beperkt (LVB) tot matig verstandelijk beperkt (MVB). In totaal wonen er 36 cliënten met een grote diversiteit aan ondersteuningsvragen. Er wordt gewerkt met de methodiek BAAS en met Krachtig & Zelfbewust. Het uitgangspunt is optimaliseren van de kwaliteit van bestaan.


Het team bestaat uit ongeveer 20 collega’s,  begeleiders waar een professionele, respectvolle en ondernemende grondhouding belangrijk en aanwezig is. We bieden een prettige werksfeer waar ruimte is om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Overdag en in de avond zijn er altijd ook anderen in het pand, waarmee je kan overleggen over een situatie.


Ons doel is het bieden van een prettig en veilig woon- en leefklimaat voor onze cliënten. De Singelhof ligt aan de rand van het centrum van historisch Woerden. Het NS-station Woerden ligt op loopafstand.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • een vast contract.
 • Een salaris van maximaal € 2.993,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) 
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw kwaliteiten als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Een gestructureerde manier van werken
 • Een open houding voor ideeën en feedback
 • Een flinke dosis humor waarmee je de zon laat schijnen, ook als het even wat minder gaat


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Je kan je terecht bij Rian Koppes, manager, of Henk van den Berg, specialistisch begeleider. De receptie van Reinaerde, tel nr 030-2299922 kan doorverbinden. We zien je sollicitatie graag tegemoet! We voeren de gesprekken zo spoedig mogelijk als de motivatiebrief en het cv binnen zijn.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar