Skip to content

Regiebegeleider, Selma Lagerlöfweg, 32 uur

Nederland, Utrecht, WoerdenBegeleider

Jij bent een bouwer en straalt van energie. Samen met het team bouw jij in deze uitdagende en afwisselende functie aan een veilig thuis en begeleidt en verzorg je de bewoners.

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Samen met de cliënt of zijn familie ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je richt je daarbij op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt en ondersteunt hen in de ADL daar waar nodig op basis van gelijkwaardigheid. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. 

In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol (conform ondersteuningsplan) waarin je ook het sociale netwerk betrekt. In de ochtend help je de bewoners met het opstarten van de dag, je helpt ze uit bed, zorgt dat ze ontbijten en kunnen vertrekken naar de dagbesteding. Je zorgt dat de thuisblijvers ook een fijne dag hebben en ondersteunt hen in de zorgvraag die zij hebben. In de avond help je met de maaltijd en ben je aanwezig bij het koffie drinken in de woonkamer om hen daarna te helpen om te gaan slapen.


Vanuit de rol als regiebegeleider ben jij actief betrokken in de coördinatie van de geboden zorg en begeleiding aan de cliënten met een intensieve zorg- en begeleidingsvraag. Jij bent het eerste contactpersoon voor het netwerk van de cliënt en je hebt dan ook geregeld contact over de lopende zaken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de zorgplannen en neem je deel aan de overlegvormen die er zijn op de locatie.

Thuis bij Reinaerde Selma Lagerlöfweg

Locatie de Selma Lagerlöfweg is een woonlocatie voor volwassen cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en lichamelijke beperking (LG). De leeftijd van de cliënten ligt tussen de 30 en 70 jaar. Op dit moment wonen er 26 cliënten bij de Selma Lagerlöfweg. De ondersteuning die geboden wordt is individueel gericht (maatwerk) en kan liggen op het gebied van ADL, in het bieden van structuur en overzicht op de dag en individuele begeleiding m.b.t. werk, sociale contacten of vrije tijd.


Als het nodig is verzorgen wij bijscholing in methodiek. Jij ziet kansen waar anderen bedreigingen zien!


Op de Selma Lagerlöfweg werken we in wisselende diensten, 7 dagen per week inclusief actieve nachtdiensten. De Selma Lagerlöfweg ligt in Woerden, nabij het winkelcentrum Snel en Polanen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en vlakbij de stad. Elke cliënt heeft zijn eigen kamer en sanitair. Daarnaast zijn er twee gedeelde huiskamers waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten.

Naast het hoofdgebouw, waar 22 cliënten wonen. Is er een nevenvestiging waar vier cliënten wonen die zelfstandiger zijn maar wel gebruik kunnen maken van de 24 uur zorgverlening.

Zie filmpje Selma Lagerlöfweg

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week
 • Een salaris van maximaal €3.154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40, afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden.

Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

 • Minimaal in het bezit van een diploma van een relevante opleiding op mbo-niveau 4
 • Bereid om ADL zorg te verlenen, ervaring hierin is een pré
 • Bereid om te werken in een onregelmatig dienstrooster
 • Natuurlijke interesse in en ervaring met de doelgroep met niet aangeboren hersenletsel
 • Een stevige en sociale persoonlijkheid met levenservaring, je weet te allen tijde rust en overzicht te bewaren
 • Bereid te denken in mogelijkheden, waar dit niet altijd vanzelfsprekend is
 • Een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Wendy de Lange, manager bij de Selma Lagerlöfweg via telefoonnummer 06-13665170.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar