Skip to content

(Regie)begeleider, Prins Hendrikstraat, Woudenberg, 12-28 uur

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Jij komt werken in een open en constructief team waarin jouw talenten worden benut!

Samen ondersteunen jullie de 24 bewoners met een beperking. Uitdagend en leuk werk doordat de bewoners en hun ondersteuningsvragen heel divers zijn.


De Prins Hendrikstraat ligt in het centrum van Woudenberg. De bewoners hebben elk hun eigen appartement of studio en zij kunnen gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer. Winkels zijn op loopafstand en ook werk, dagbesteding, sport en andere hobby’s zijn veelal in Woudenberg te vinden. De eigen regie van de client staat centraal en als begeleider zoek je steeds naar de balans tussen deze eigen regie en de ondersteuningsbehoefte van elke client. Er wordt in twee teams gewerkt die elk 12 bewoners begeleiden. De vacature is in het team waarin het van belang is een voortduren “lijntje” met de bewoners te hebben. Daarom zorg jij voor een fijn en voorspelbaar leefklimaat en de structuur die daarbij hoort.

Dit ga je doen:

 • Af en toe werk je een dagdienst waarin er vaak veel geregeld moet worden voor bewoners of de locatie. Van het regelen van een griepprik tot een taxi-pas of ontvangen van de glazenwasser. Vaak organisatorische werkzaamheden waar je dan even de ruimte voor hebt.
 • Meestal werk je in de avond of de weekenden wanneer de bewoners thuis zijn. Van een aantal bewoners ben je het aanspreekpunt. Daarom heb je met hen individuele afspraken, dit kan ook in combinatie met een activiteit zoals een wandeling, spelletje of samen koken.
 • Elke avond werken er vier begeleiders, waarvan je met één collega echt samen vorm en inhoud geeft aan jullie dienst. Je begeleid samen de 12 bewoners die vooral op de begane grond wonen. Samen geef je de middag en avond structuur en ritme waarin er een afwisseling is van momenten in de groep en individuele contactmomenten. Op deze wijze sluit je aan bij de verschillende individuen.
 • Er wordt gewerkt met een slaapdienst. Aansluitend aan de avonddienst heb je geregeld een slaapdienst.


Afhankelijk van jouw ervaring kijken we samen naar de functie inhoud. Of je nu aan de slag wilt als begeleider of als regie begeleider, werkgeluk is belangrijk dus we realiseren gezamenlijk een passend takenpakket. Je stapt in elk geval in een aantal “kernteams”, in die teams organiseer je samen met de bewoner, zijn familie en eventueel andere zorgprofessionals de zorg en begeleiding. De zorg en de afspraken leg je vast in het ondersteuningsplan. Als regie begeleider neem je hierin het voortouw.

Dit heb je nodig:

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op MBO niveau 3/4 of een passende HBO-opleiding
 • Je bent bereid om in een onregelmatige dienstrooster te werken inclusief ook slaapdiensten
 • Je ziet mogelijkheden om bewoners meer eigen regie te geven

Dit krijg je van ons:

 • Gelijk een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen, met uren in overleg
 • Een salaris van maximaal € 3009,- voor een begeleider functie (FWG 35) en € 3154,- voor de functie van regiebegeleider (FWG 40) per maand op basis van 36 uur
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Volop mogelijkheden je zelf verder te ontwikkelen middels scholing en coaching

Contact:

Spreekt deze vacature je aan dan zien we je sollicitatie graag tegemoet, heb je nog een vraag?

Neem dan contact op met begeleiders van de woning via 06-10963495 of met Margreet van der Sluijs via 06-20925437.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar