Skip to Content

Regiebegeleider, Ouderen, Dennendal, 24-36 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Werken in een groep met diverse achtergronden, waar ouderen centraal staan. Cliënten van verschillende niveau’s, met bijkomende problematiek als minder mobiel zijn of dementie. Weet jij hoe je deze cliënten juist kan begeleiden? Wij zijn op zoek naar jou!

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Jij bent de begeleider die iedere dag wel een glimlach op het gezicht van een ander krijgt. Dit doe je door de clienten het gevoel te geven dat je alle tijd voor ze hebt. Denk bijvoorbeeld ’s ochtends rustig wakker maken, helpen met douchen en de client schoon en netjes de dag laten starten. Je hebt veel interactie met de bewoners en ze zoeken regelmatig je grenzen op. Dit kunnen ze doen door vrolijkheid of onrust/agressie. Dit kan pittig zijn, maar omdat jij veiligheid en vertrouwen biedt zal er een wederzijdse band ontstaan. Jouw aandacht gaat volledig naar het welzijn van de clienten. Dit doe je ook door voor een aantal clienten het ondersteuningsplan te schrijven en te monitoren. En door de leiding te nemen in het multidisciplinair overleg. In al jouw taken staat het welzijn van de clienten voorop.


Thuis op Dennendal

In de bosrijke omgeving van Den Dolder, vind je de locatie Dennendal, op loopafstand van het dorp Den Dolder. Dennendal is echt een dorp op zich. Iedereen kent elkaar. Deze vacature is gericht op ouderen. De ouderen op Dennendal wonen op Bloemenhof en Bomenhof. Deze hofjes bestaan uit 6 woningen. Waarbij het grootste deel woningen zijn voor ouderen. In iedere woning zijn verschillende hulpbehoeftes. Waar de ene woning veel werkt met tilliften, is bij de ander meer lichte ondersteuning nodig. Je zal werken met clienten in de leeftijd van 50 tot 93 jaar, waarbij iedere client naar een verstandelijke beperking een extra zorgvraag heeft. Denk aan iets meer lichamelijke verzorging of omgaan met dementie. De groepen zijn heel gemêleerde, waardoor het een mooie combinatie biedt tussen zorg en begeleiden. Bij Reinaerde willen een goed thuis zijn voor de bewoner, waarbij individuele aandacht belangrijk is.

Verder wordt er op iedere woning met een methode gewerkt. Voor veel ouderenwoningen is dit Urlings, waar “Respectvol en methodisch begeleiden van oudere en dementerende mensen met verstandelijke beperkingen” centraal staat. Maar ook wordt er gewerkt met Triple C, waarbij naar het "gewone leven" wordt gestreefd.  

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Ook is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

  • Scholing en coaching
  • Gelijk een vast contract, als na de proeftijd bleek dat wij bij elkaar passen, met uren in overleg
  • Een salaris van maximaal 2.853,- voor een begeleider functie en 2.993,- voor de functie van regiebegeleider per maand op basis van 36 uur
  • 8% vakantiegeld, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering 8,33% 
  • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Enige inspraak in je rooster

Jouw talent als Regiebegeleider 

  • Een zorggerelateerd diploma op MBO niveau 3/4 of een passende HBO-opleiding
  • Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking
  • Bereidheid om in een onregelmatige dienstrooster te werken met uitzondering van nachtdiensten
  • Heb jij ervaring met de doelgroep, maar nog niet als regiebegeleider? Wij zijn bereid dit jou te leren, en je alle kansen en mogelijkheden te bieden om een ​​goede regiebegeleider te worden.

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten. Daarbij dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met hun bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Nog een vraag? Neem contact op met Iris van Maarschalkerweerd, Adviseur Werving en Selectie, telefoonnummer: 06-83225531.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar