Skip to content

Regiebegeleider met talent voor ambulant begeleiden, Meridiaan, 24-36 uur

Nederland, Utrecht, IJsselsteinBegeleider ambulant

Jij bent een begeleider die graag bij de cliënt thuis komt. Samen werken aan persoonlijke doelen daar is waar jij energie van krijgt! Ben jij de begeleider die wij zoeken?

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Als regiebegeleider ondersteun je de cliënten in het dagelijks leven en bij de ontwikkeling en het behouden van vaardigheden die hun zelfredzaamheid vergroten. Je werkt daarbij volgens werkdoelen en samenwerkingsafspraken die voortvloeien uit het ondersteuningsplan. Je stelt in samenwerking met de cliënt het ondersteuningsplan op, voert begeleidingsgesprekken en ondersteund de cliënt ook bij het aangaan van contacten binnen zijn/haar eigen netwerk. Je ondersteund en of coacht collega’s zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en cliënten op een goede manier worden ondersteund.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met een groot aantal andere begeleiders de zorg en dienstverlening wil vormgeven op een fijne locatie die midden in de wijk staat. De diversiteit in zorg en verscheidenheid aan cliënten maken dat het een dynamische werkplek is waarbij veel ruimte is voor je eigen ontwikkeling als zorgprofessional.


Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een collega met ervaring in het werken met mensen met een licht verstandelijke beperking maar die ook affiniteit heeft met het werken met mensen met een matig verstandelijke beperking.

Thuis bij Reinaerde de Meridiaan

Locatie de Meridiaan in IJsselstein biedt woonruimte- en begeleiding aan 39 cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking. De Meridiaan bestaat uit een woonkern waar 24-uurs zorg wordt geboden aan 11 cliënten met een matige verstandelijke beperking. Daarnaast wonen er 28 cliënten, in een eigen appartement die begeleiding op afspraak ontvangen, deels met ambulant karakter voor cliënten die verderop in de wijk wonen.


Cliënten worden ondersteund bij het behouden/vinden van een balans tussen draagkracht en draaglast, zodat ze zich vanuit hun mogelijkheden, dromen en wensen kunnen ontplooien. De methodiek waarmee gewerkt wordt is BAAS op de woonkern en Krachtig en Zelfbewust voor de overige cliënten.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een contract onbepaalde tijd voor 24-36 uur per week
  • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Inspraak in je rooster, zodat werk en privé in balans blijft

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Een Mbo-opleiding niveau 4, bijvoorbeeld Maatschappelijke Zorg of HBO-opleiding niveau 5, bijvoorbeeld Social Work
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met het werken met mensen met een matige of lichte verstandelijke beperking
  • Een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en je neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk
  • Een flinke dosis humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Hanneke Verheij, manager, telefoonnummer 06-20449515

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar