Skip to content

Regiebegeleider LVB, New Limits, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, IJsselsteinBegeleider

Als Regiebegeleider weet jij als geen ander samen met collega’s ondersteuning te bieden aan cliënten met een licht of matig verstandelijke beperking in hun eigen studio of appartement. Zijn slaapdiensten niet aan jou besteed? Bij ons op New Limits werk je flexibel op de dag, in de avond en in het weekend tussen 7:30-22:30 uur. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan ben jij de Regiebegeleider die wij zoeken!

Hoe je als Regiebegeleider een positieve bijdrage levert

Als Regiebegeleider coördineer je de ondersteuning voor een aantal cliënten die wonen op de locatie uiteraard werk je daarin nauw samen met je collega's. Als betrokken begeleider draag je bij aan een veilige en prettige woonomgeving voor de cliënten. Het stimuleren en vergroten van kennis en vaardigheden van de cliënten is ook een belangrijk onderdeel van je werk.

Het werk is heel divers. Je hebt contact met het netwerk, verwanten en behandelaren van de cliënten zowel binnen als buiten Reinaerde. Je ondersteunt cliënten bij het ondernemen van activiteiten en het aangaan en onderhouden van contacten. Het werk vraagt ook dat je je schriftelijk goed uit kunt drukken bijvoorbeeld bij de aanvraag van een indicatie of het opstellen van een ondersteuningsplan samen met cliënten.

Kortom wij zijn op zoek naar een regiebegeleider die graag samenwerkt, iemand die met cliënten haalbare doelen wilt bereiken en niet geheel onbelangrijk een gezellige collega is!

Thuis bij Reinaerde New Limits

Binnen het wooncomplex New Limits, waar een grote diversiteit aan mensen woont, heeft Reinaerde een aantal studio's en appartementen. Hier wonen achttien volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd van midden twintig tot middelbare leeftijd. De cliënten op New Limits zijn grotendeels zelfredzaam, maar hebben ondersteuning nodig bij het vormgeven en organiseren van dagelijkse activiteiten op het gebied van sociale vaardigheden, communicatie en praktische vaardigheden. Veel cliënten willen graag zelfstandiger worden als het bijvoorbeeld gaat om het aangaan en onderhouden van sociale contacten, omgaan en accepteren van hun beperking, boodschappen doen, schoonmaken, koken en het plannen van een dagritme. Overdag gaan de cliënten naar dagbesteding of werk. De cliënten kunnen naast hun individuele begeleidingsmomenten ook op vaste momenten gebruik maken van een algemene ontmoetingsruimte. Op New Limits is tussen 7:30 uur 's ochtends en 22:30 uur 's avonds begeleiding aanwezig. In de nacht is er in geval van calamiteiten een medewerker bereikbaar op een nabij gelegen locatie.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat je als medewerker het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 32 uur per week
  • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40)
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Onregelmatige werktijden zonder slaap- of nachtdiensten


Jouw talent als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Minimaal een MBO niveau 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, SPW of Social Work)
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
  • Een flinke dosis humor
  • Voor de samenstelling in het team zijn we specifiek op zoek naar een collega die naast de LVB doelgroep ook veel affiniteit heeft met de MVB doelgroep

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Hanneke Verheij, manager, telefoonnummer 06-20449515.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar