Skip to content

Regiebegeleider, LVB+, IJsselveld Oost, 24-36 uur

Nederland, Utrecht, IJsselsteinBegeleider

Geniet jij van een werkplek waar elke dag weer anders is en wil jij bijdragen aan de verdere ondersteuning van cliënten?
Werk je graag zelfstandig in een groter team, ben je vindingrijk ? Dan komen wij graag met jou in contact! Na jouw sollicitatie nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.


IJsselveld Oost biedt ambulante ondersteuning aan cliënten in IJsselstein en op twee kleinschalige woonlocaties voor mensen met een licht verstandelijke beperking, met een intensieve ondersteuningsvraag die veelal voortkomt uit een belast verleden en diverse problematieken.
Je werk is divers en je werkt op de groep of je bent op bezoek bij cliënten in hun eigen woning.

Onze cliënten beschrijven jou als volgt

"Wij zoeken een begeleider die we kunnen vertrouwen. Die naar ons luistert en met ons mee denkt. Iemand die niet over ons oordeelt en de ruimte geeft om zelf regie te voeren over het leven. Accepteer onze keuzes, ook als we daarbij de fout ingaan en help ons als we daar om vragen maar zie ook onze ondersteuningsvraag als we daar zelf even niet voor open staan. Laat ons vooral niet los als we het moeilijk hebben, maar geef ons de kaders en de grenzen waarbinnen wij kunnen leren van onze ervaringen.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Als Begeleider ondersteun jij de cliënten bij het vinden en/of behouden van een balans tussen draagkracht en draaglast, zodat ze zich vanuit hun mogelijkheden, dromen en wensen kunnen ontplooien. Hierbij werken we met het methodisch kader Krachtig en Zelfbewust en motiverende gesprekvoering. Met onze doelgroep is iedere dienst anders omdat de ondersteuningsvraag die de cliënten aan je stellen per moment verschilt. Het ene moment vraagt de cliënt om hulp bij een praktisch probleem of heeft de cliënt behoefte aan een praatje en een bak koffie. Op een ander moment word je gebeld door een buurtbewoner in verband met geluidsoverlast en moet je direct naar een van onze locaties. Kortom, elke dag is anders en daar geniet jij van! Je bent een kei in het inschatten van situaties en speelt hier vervolgens op in. Je werkt als onderdeel van een team waarin het belangrijk is dat je op elkaar kunt rekenen en waarin je er voor elkaar bent.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

 • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Je bent bereid in een onregelmatig rooster te werken aangezien we 24 uur per dag en 7 dagen per week zorg bieden.
 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak

Jouw talent als Begeleider

 • Je beschikt tenminste over een afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, of SPW) aangevuld met aantoonbare ervaring
 • Je hebt kennis of interesse in psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematiek.
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties
 • Je krijgt veel ruimte van je leidinggevende om je eigen keuzes te maken. Dat vraagt kennis van je vak, lef en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kunt omgaan met agressie
 • Het is belangrijk dat je out of the box kunt denken, dat (bijna) niets je te gek is, maar dat je ook grenzen kunt stellen
 • Van een uitdaging of een (te) gek idee moet je blij worden

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn en zien we je sollicitatie tegemoet. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Rein Boverhuis manager IJsselveld-Oost 06-11310143 bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar