Skip to content

Regiebegeleider LVB+, IJsselstein, 24-36 uur

Nederland, Utrecht, IJsselsteinBegeleider

Geniet jij van een werkplek waar elke dag weer anders is en wil jij bijdragen aan de verdere ondersteuning van cliënten?
Werk je graag zelfstandig in een groter team, ben je vindingrijk ? Dan komen wij graag met jou in contact! Na jouw sollicitatie nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op en kun je aansluitend al meelopen op de locaties.

IJsselveld Oost biedt 24 uurs zorg in ambulante ondersteuning en op twee kleinschalige woonlocaties (3 bewoners per locatie) voor mensen met een licht verstandelijke beperking, met een intensieve ondersteuningsvraag die veelal voortkomt uit een belast verleden en diverse problematieken.
Je werk is divers en je werkt de ene dag op de woongroep en de andere dag ben je op bezoek bij cliënten in hun eigen woning.

Onze cliënten beschrijven jou als volgt

"Wij zoeken een begeleider die we kunnen vertrouwen. Die naar ons luistert en met ons mee denkt. Iemand die niet over ons oordeelt en de ruimte geeft om zelf regie te voeren over het leven. Accepteer onze keuzes, ook als we daarbij de fout ingaan en help ons als we daar om vragen maar zie ook onze ondersteuningsvraag als we daar zelf even niet voor open staan. Laat ons vooral niet los als we het moeilijk hebben, maar geef ons de kaders en de grenzen waarbinnen wij kunnen leren van onze ervaringen".

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Als regiebegeleider ben jij een steunpilaar in het team. Je neemt je collega’s mee in de uitgezette begeleidingslijnen. Je geeft feedback aan collega’s en coacht op de uitgezette begeleidingslijnen. Je neemt regie in het team en denkt actief mee bij situaties die op de locatie spelen, ook bij andere cliënten. Je werkt nauw samen met manager en gedragskundige om de zorg voor de cliënt goed vorm te geven. Je houdt contact met verwanten en externe samenwerkingspartners. Je bent onderdeel van een energiek team, en bent gemotiveerd om in samenwerking met elkaar de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn dagelijks leven.

Jouw talent als Regiebegeleider

 • Jij beschikt tenminste over een afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, of SPW of andere relevante opleiding) aangevuld met aantoonbare ervaring
 • Jij hebt overzicht en je ziet het werk, je ziet de grotere lijnen
 • Jij bent de spin in het web, en houdt contact met alle verschillende interne en externe betrokkenen van de cliënt
 • Jij bewaakt het begeleidingsproces van jouw cliënten waar je Regiebegeleider van bent en je bent eindverantwoordelijk voor het ondersteuningsplan en de uitvoering op de werkvloer
 • Jij stelt samen met de cliënt doelen op en maakt samen met cliënt en collega’s plannen hoe deze te bereiken
 • Jij weet zaken bespreekbaar te maken in de teamvergadering en in het regiebegeleidersoverleg
 • Jij kunt zaken delegeren en zorgt voor een gezonde samenwerking met je collega’s
 • Feedback geven en vragen is iets wat je aangaat
 • Jij hebt kennis of interesse in psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematiek
 • Jij hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties
 • Jij kunt omgaan met agressie
 • Jij kunt out of the box denken en tegelijk ook grenzen stellen

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

 • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) aangevuld met aantoonbare ervaring
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Je bent bereid in een onregelmatig rooster te werken aangezien we 24/7 per week zorg bieden
 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn en zien we je sollicitatie tegemoet. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Rein Boverhuis manager IJsselveld-Oost 06-11310143 bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar